in

Shazam 2 Filmi Şimdiden Onayı Kaptı

DC ve Warner Bros. cephesi, Shazam’in devam filmini çekmek için gereken hazırlıklara şimdiden başladı.

shazam ust
- Reklam -
- Reklam -

Shazam filmi kimileri tarafından çok çocuksu bulunsa da izleyicilerin büyük bir kısmı bu eğlenceli yapımdan bir hayli memnun kaldı. Öyle ki gişe hasılatı bakımından Aquaman‘in gerisinde kalsa da şimdiden hatırı sayılır bir izleyici sayısına ulaşmış durumda. Üstelik birkaç hafta daha vizyonda kalacak.

İzleyicilerin bu olumlu tepkisine duyarsız kalmayan Warner Bros ve DC yetkilileri de Shazam 2’nin çekimlerine şimdiden onay verdi. The Wrap‘te yer alan özel habere göre, yönetmen David F. Sandberg ve senarist Henry Gayden ile ikinci film için anlaşmaya varıldı bile. Zachary Levi‘nin de kadroda yer alması bekleniyor elbette.

Doğal olarak henüz elimizde filmin gösterim tarihi ya da senaryo detaylarıyla ilgili herhangi bir bilgi yok. Bununla birlikte ilk filmde Black Adam ve Mister Mind gibi karakterlere göndermeler olduğundan kendilerini görmeyi bekleyebiliriz. Ayrıca, Dwayne Johnson’ın başrolünü oynayacağı Black Adam filminin çekimlerinin 2020’de başlanacağı da biliniyor. Bu da Shazam 2’yi o tarihten sonraki bir döneme atıyor ne yazık ki.

- Reklam -
- Reklam -

Dilerseniz Shazam için hazırladığımız sürprizbozansız inceleme videosunu hemen aşağıdan izleyebilir, daha detaylı incelememize ise buradan ulaşabilirsiniz.

YouTube video

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Zaten, Black Adam solo filmi büyük ihtimalle; Shazam’a bağlanacak. Filmde kötü karakter olup olmayacağı belli değil. Black Adam kötü bir karakter; ama, filmde nasıl kötü olduğu anlatılacak gibi duruyor. Keza filmde Shazam yok. Bildiğim kadarıyla Black Adam’ın başka düşmanı da yok. Secret Society zaten çok sonraları. Shazam 2’de, yüzde 100 Black Adam olacak. Tek sorun; Black Adam filminde başka kim olacak ?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

hawkeye ust

Hawkeye Kendi Dizisine Kavuşuyor

mahil unsal eris kitaplar

Mahir Ünsal Eriş 2 Yeni Kitapla Okurla Buluştu