in

Shazam 2 Vizyon Tarihi Açıklandı, Mortal Kombat Filminin Tarihi Değişti

Shazam 2 filminin vizyon tarihi açıklandı. Tarih konusunda bir türlü karara varılamayan Mortal Kombat ise bu defa da öne çekildi.

mortal kombat shazam 2
- Reklam -
- Reklam -

Warner Bros. önümüzdeki yıllarda gelecek yapımlarının vizyon tarihlerini açıklamaya devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere dün The Matrix 4 ve The Flash filmlerinin beyaz perdeye geliş tarihlerini öğrenmiştik. Bugün de Akira filminin bir kez daha ertelendiğini ve ne zaman çıkacağı konusunda bir bilgi olmadığı haberini vermiştik. Sırada Shazam 2 ve aslında vizyon tarihi önceden açıklanmış bir yapım olan Mortal Kombat var.

Öncelikle Morat Kombat filminden bahsedelim. Çekimleri geçtiğimiz aylarda başlayan film için aslında çıkış tarihi uzun süre önce açıklanmıştı. Sıfırlanmış evreniyle geri dönen yeni Mortal Kombat filmi normalde 5 Mart 2021 tarihinde bizlerle olacaktı. Fakat hayranlar tarafından mutlulukla karşılanacak bir haber geldi.

Yönetmenliğini Simon McQuoid’in üstlendiği yapımın çıkışı 2 ay geriye alındı ve yeni vizyon tarihi 15 Ocak 2021 olarak duyuruldu.

- Reklam -

Filmin kadrosunda yer alan isimler şu şekilde: Joe Taslim, Ludi Lin, Jessica McNamee, Josh Lawson, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Chin Han, Hiroyuki Sanada, Max Huang ve Sisi Stringer var.

Shazam 2 Ne Zaman Geliyor?

Shazam

Shazam 2 ise henüz açıklanan bir yapım oldu. Bu yılın ilk çeyreğinde çıkan ve oldukça sevilen yapımın devam filmi için çalışmalar başlamış durumda. Zachary Levi’nin başrolünde oynadığı ve David F. Sandberg’ün yönettiği film makul bütçesine rağmen dünya çapında 364 milyon dolar kazandı ve stüdyonun yüzünü güldürdü. Üstelik eleştirmenlerden de önceki filmlere nazaran çok daha olumlu eleştiriler aldı.

İlk filmin senaristi Henry Gayden’ın Shazam 2 senaryosunu yazmaya geri döndüğünü biliyoruz. Muhtemelen Sandberg de yönetmen olarak bir kez daha filmin başına geçecek. Kendisini Shazam dışında Lights Out ve Annabelle: Creation gibi yapımlardan hatırlıyoruz.

- Reklam -

Film 1 Nisan 2022’de vizyonda olacak. Filmin alt başlığı ise henüz açıklanmış değil.

Böylece Warner Bros. en merak edilen yapımlarından bazılarına dair tarihleri netleştirmiş oldu.

Siz en çok hangi filmi bekliyorsunuz? İlk Shazam filmini sevmiş miydiniz? Mortal Kombat’tan beklentileriniz neler?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Netflix, 2020’de 4 Milyondan Fazla Abone Kaybedebilir

* The Irishman İzlenme Rakamları Açıklandı

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    En çok beklediğim film sıralaması ve yüzdesi: Matrix %50, Flash %20, Mortal Kombat %20, Shazam %10. :smiley: :smiley:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    İlk Shazam filmi çok başarılıydı bence. İkinci için Black Adam filan bekliyordum ben ama olmayacak büyük ihtimalle. Mortal Kombat için de en çok merak ettiğim Scorpion. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

akira anime film

Akira Uyarlaması Belirsiz Bir Tarihe Ertelendi

atiye dizi posteri netflix turkiye

Atiye: Netflix Türkiye Dizisinden Dikkat Çeken Fragman