in

Shazam 2 Filmi Superman Rolünü Henry Cavill’a Verebilir

Shazam 2 için Superman rolünün Henry Cavill’a verileceği iddia edildi. Şimdilerin Witcher’ı, bir kez daha pelerini üstüne geçirecek mi?

Shazam 2 Superman Henry Cavill
- Reklam -
- Reklam -

Yeni çıkan bir iddiaya göre ilk Shazam filmin son sahnesi olarak izlediğimiz Mister Mind, Superman’i zihin kontrolüyle ele geçirecek ve Cavill’ın bir parçası olacak. Bu da Henry Cavill tarafından canlandırılan karakteri Zachary Levi ile destansı bir savaşa itecek.

Ortaya atılan iddialar bununla da bitmiyor. Shazam 2’da olduğu gibi Dwayne Johnson’ın da Black Adam filminde Henry Cavill’ı kullanmak istediği belirtiliyor. The Rock, daha önceden paylaşımlı bir DC Evreni filmi istediğini zaten belirtmişti, bu açıdan Superman’i ilk filmde olmasa bile Black Adam 2’da görmemiz mümkün.

Henry Cavill superman batman

- Reklam -

Ayrıca şu bilgiyi de hatırlatmakta yarar var. Henry Cavill’ın menajeri olan Dany Garcia, Dwayne Johnson’ın eski eşi ve iş ortağı. Aynı zamanda Shazam ve Black Adam filmlerinin de yapımcısı. Bu sebeple Superman rolünde Henry Cavill için ısrar ediyor olmaları oldukça mantıklı.

Henry Cavill, Shazam 2 Filminde Superman Olarak Geri mi Dönüyor?

Cavill da son zamanlarda yaptığı açıklamalarda rol için savaşacağını ve pes etmeyeceğini belirtmişti. Netflix’te ilk sezonu yayınlanan The Witcher başarısıyla birlikte Warner Bros. ile yeniden anlaşma yoluna gidilebilir. Rolle ilgili sorun yaşanmasaydı Cavill, Shazam’de küçük bir rolde olabilirdi.

Batman vs. Superman ve Justice League filmlerinde izlediğimiz Superman’in “kötü” bir kahraman olarak pek de istenilen başarıya ulaşamadı. Bu nedenle iddialar doğru çıkarsa zihin kontrolüyle yeniden kötü bir adam olarak izleyeceğimiz karakterin hayranlar tarafından nasıl karşılanacağı karışık bir durum. Yine de Mister Mind kontrolü altındaki Superman’in Shazam ile kapışması oldukça heyecan verici gözüküyor.

Mister Mind, normalde Venüs’lü bir solucan ve bu türler genel olarak kendilerinden daha güçsüz olan ırkların veya yaratıkların zihinlerine hükmedebiliyorlar. Ancak bir şekilde dünyaya gelmeyi başarmış olan Mister Mind, kendinden çok daha güçlü karakterlerin zihinlerini de kontrol etme yeteneğine sahip. The Power of Shazam! çizgi romanının 12. sayısında ortaya çıkan bu karakter nihayet sinema evrenine de adım atıyor.

- Reklam -

shazam superman sahne

Şu sıralar Cavill’ın adı, tekrar Marvel evrenine dönen X-Men karakteri Wolverine ile de anılıyor. Bu bilgi doğru olmasa da Marvel’in Cavill’ı istediği uzun süredir biliniyor. Ancak oyuncu bir kez daha pelerini giyerse bunun gerçekleşmesi zorlaşacaktır.

Şimdilik kesin bir şey olmasa da, yenilenen The Suicide Squad, çekimleri devam eden The Batman ve ileride gelecek yapımlarla Warner Bros yeni bir DC Sinematik Evreni yaratmayı amaçlıyor. Ancak Cavill ve onu isteyen hayranların bu ısrarı şirket üzerinde etkili olacak mı bilinmiyor.

Siz ne dersiniz? Henry Cavill’ı bir kez daha Superman olarak izlemek ister miydiniz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı belirtebilirsiniz.


* The Batman Üçlemesinde Joker Karakeri İçin Johnny Depp İddiası

Kaynak: cosmicbook

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ölüler, Diriler ve Deliler - Gotik Öyküler

Ölüler, Diriler ve Deliler: Gotik Öyküler Bir Araya Geldi

The Magicians 5. Sezon Final

The Magicians 5. Sezon ile Final Yapıyor