in ,

Shazam! Fury of the Gods!’tan İlk Fragman Paylaşıldı

Shazam! Fury of the Gods filminden ilk fragman yayınlandı. DC Sinematik Evreni’nin yeni filmi, tanıdık grubu bir kez daha sahneye davet ediyor.

Shazam! Fury of the Gods fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Shazam! Fury of the Gods fragmanı yayınlandı. DC Sinematik Evreni’nin devam filmi Tanrıların Öfkesi, ilk görüntülerini San Diego Comic-Con panelinde hayranlarla paylaştı.

İlk filmi Nisan 2019’da yayınlanan ve sallantıda olan DC Sinematik Evreni’nin diğer yapımlarına göre oldukça sevilen Shazam! filmi, 366 milyon dolarlık küresel gişe hasılatı elde etti. Böylece, çok kısa bir süre içerisinde devam filmi onayını kaptı. Baş karakter olarak Zachary Levi’nin yer aldığı ve David F. Sandberg’in yönettiği devam filminde ayrıca Hespera rolünde Helen Mirren, Kalypso rolünde Lucy Liu ve gizemli bir rolde Rachel Zegler yer alıyor. Geri dönen oyuncular arasında Jack Dylan Grazer, Asher Angel, Adam Brody, Meagan Good, DJ Cotrona, Ross Butler ve Djimon Hounsou gibi isimler bulunuyor.

Devam filmiyle ilgili ilk görüntüler uzun süredir bekleniyordu. Birinci filmden çok daha büyük olacağı söylenen devam macerasının ilk fragmanının da San Diego Comic-Con’da geleceği açıklanmıştı. Sonunda beklenen gün geldi ve etkinlikteki panel gerçekleşti. Ardından fragman yayınlandı.

- Reklam -

Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Shazam! Fury of the Gods Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan ilk fragman, karakterlerin ilk filmden sonraki hallerine odaklanıyor ve komedi tonunu koruyor gibi görünüyor. Helen Mirren ve Lucy Liu gibi dünyaca ünlü oyuncuların kötü karakter olarak katılımıyla iyice güçlenen oyuncu kadrosu, daha önce de denildiği gibi ilk filmden çok daha büyük bir olayı izleyicilere sunacak gibi görünüyor.

- Reklam -

Her ne kadar ilk fragmanda çok fazla detay verilmemiş olsa da, DC Sinematik Evreni’nin tanıdık bazı yüzlerinin (örneğin Wonder Woman gibi) filmde yer alacağı tahmin ediliyor.

New Line Cinema ve Warner Bros.’un ortaklaşa hazırladıkları DC yapımı Shazam!’ın devam filmi, 5 Ocak 2023 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Shazam! Fury of the Gods için yayınlanan ilk fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İran Müziği Örnekleri

İranlı Saz ve Ses Sanatçılarının Büyüsü: Gazellerle Büyüyen İran Müziği Ne Anlatıyor?

doctor who disney plus

Doctor Who’nun Dünya Çapındaki Yayın Hakları Disney Plus’a Geçebilir