in

Sherlock Holmes 3 Yönetmeni, Yeni Filmin Çekileceğini Ancak Tarih Veremediğini Açıkladı

Sherlock Holmes 3 filminin yönetmeni Dexter Fletcher, yeni yapımın geleceğine dair inancını koruduğunu söyledi.

sherlock holmes 3 filmi ne zaman
- Reklam -
- Reklam -

Sherlock Holmes 3 filmi hâlâ ön hazırlık aşamasında. Duyurulmasının üzerinden yıllar geçen yapıma dair yönetmen Dexter Fletcher’dan yeni açıklamalar geldi.

Yönetmenliğini Guy Ritchie’nin üstlendiği ilk Sherlock Holmes filmi 2009 yılında vizyona girmiş ve 90 milyon dolarlık bütçeyle 524 milyon dolar gişe hasılatı elde etmeyi başarmıştı. Serinin ikinci filmi A Game of Shadows yine Guy Ritchie imzasıyla çıkmış ve yapımcılarına 543 milyon dolar kazandırmıştı.

Holmes rolünde Robert Downey Jr.’ın, Doktor John Watson rolünde ise Jude Law’ın yer aldığı seri için üçüncü bir filmin geleceği ise yaklaşık 10 yıl önce duyurulmuştu.

- Reklam -

Ancak Robert Downey Jr.’ın Marvel Sinematik Evreni’ne Iron Man olarak katılması, aktörü yoğun bir çekim programına sokmuştu.

Marvel’a veda eden Downey Jr.’ın, yeniden farklı yapımlarla izleyicilerin karşısına çıkmasının ardından hayranların en merak ettiği sorulardan birisi de Sherlock Holmes 3 oldu.

Dexter Fletcher, Sherlock 3 Filminden Umutlu

Rocketman, Eddie the Eagle filmlerinde ve The Offer dizisinde yönetmen olarak görev alan Dexter Fletcher, yeni Sherlock yapımına dair açıklamalarda bulundu.

sherlock holmes 3 filmi hakkında

Collider’a konuşan Fletcher, yeni film için “tüm oyuncuların doğru zamanda, doğru yerde olacağı anı beklediklerini” açıkladı. Ünlü yönetmenin sözlerinin tamamı şu şekilde:

- Reklam -

“Pandemi projeyi rayından çıkardı. Ben filmin yapılacağını, yapılması gerektiğini düşünüyorum. Ne yazık ki yapımın zaman çizelgesi hakkında fikrim yok. Ancak yapılması gerektiğine inanıyorum. Tüm doğru insanların doğru yerde, doğru zamanda olması. Bence gereken sadece bu. Pandeminin vurduğu ve insanları dünyanın dört yanına dağıtan kaderin acımasız cilvelerinden biri. Ama bu projeye duyulan arzu çok büyük ve eminim ki bunun farkında olan başka insanlar da var. Olması gerektiğine inanıyorum çünkü bu harika bir iş.”

Robert Downey Jr. son olarak Christopher Nolan’ın Oppenheimer’ının kadrosuna katılmıştı. Jude Law ise Firebrand filminde Henry VIII karakterini oynuyor.

Öte yandan bu yılın başlarında Robert Downey Jr. ve eşi Susan Downey, HBO Max için Sherlock Holmes 3 filminde tanıtılacak karakterlerden iki spin-off’ta baş yapımcı olarak görev alacağı açıklanmıştı. Warner Bros., Holmes’ün evrenini dizi tarafında genişletmeye hazırlanırken Downey’nin de ikonik role beyaz perde ile geri dönmesi bekleniyor.

Siz Fletcher’ın açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Cinema Blend

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Ne yılan hikayesi oldu be bu film.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tarantino Zorro ve Django 2 filmi

Tarantino’nun Zorro ve Django’yu Buluşturan Film Projesi, Yüksek Bütçe Nedeniyle Hiç Gerçekleşmeyebilir

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi Fragmanı Yayında

Behzat Ç.’nin Yeni Dizisi “Çekiç ve Gül”den İlk Fragman Paylaşıldı