in

Tartışmaların Odağındaki Shia LaBeouf, Coppola’nın Yeni Filmi “Megalopolis”in Kadrosuna Katıldı

Shia LaBeouf, “Megalopolis” filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Taciz ve istismar suçlarıyla gündemde olan aktör, Francis Ford Coppola’nın yıllardır hayalini kurduğu yapımda oynayacak.

Shia LaBeouf Megalopolis Filmi
- Reklam -

Shia LaBeouf, Megalopolis filminde rol alacak. Eski kız arkadaşlarına uyguladığı taciz ve istismar iddiaları ile gündemde olan isim, Francis Ford Coppola’nın 20 yıldan uzun bir süredir çekmek istediği ve başrolünde Adam Driver’ın yer aldığı yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuna katıldı.

The Godfather üçlemesinin ve Apocalypse Now’ın arkasındaki yazar ve yönetmen Francis Ford Coppola, tüm zamanların en büyük film yapımcılarından biri olarak kabul ediliyor. Kendisi her ne kadar önemli bir isim olsa da, 1982 yılında kendi finanse ettiği One from the Heart, kariyerini önemli ölçüde baltaladı ve ticari anlamda büyük bir başarısızlık yaşayan filmin borçlarını ödemek için on yıl boyunca çalışmak durumunda kaldı. Şimdi, aradan geçen 40 yılın ardından Coppola başka bir tutku projesini yine kendi kendine finanse ederek yeni bir bahis oynuyor.

megalopolis francis ford coppola

- Reklam -

Coppola’nın 1980’lerde yazdığı ve çalışmalarına Ekim 2019’da başladığı Megalopolis’in New York City’nin New Rome adlı alternatif bir gerçeklik versiyonunda geçtiği bildiriliyor. Filmin giriş cümlesi “politik hırs, deha ve çelişkili aşkın destansı hikâyesine” işaret ediyor. Filmin kadrosunda şimdiden Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Laurence Fishburne ve Aubrey Plaza gibi isimler yer alıyor. Şimdi, çekimleri bu sonbaharda başlayacak olan Coppola’nın 100 milyon dolarlık filmi kadrosuna büyük bir isim daha ekledi.

Shia LaBeouf Dışında “Megalopolis” Filminin Oyuncu Kadrosuna Başka İsimler de Katıldı

Variety, Shia LaBeouf’ın büyüyen Megalopolis kadrosuna katıldığını duyurdu. Aktörün daha önce de filmde yer alacağı iddia ediliyordu ama bugüne kadar doğrulanmamıştı. Son dönemlerde adı taciz ve istismar ile anılan, hatta son katıldığı bir podcast yayınında bunları doğrulayan aktör, her ne kadar filme katılan asıl isim olarak manşet olsa da, kendisiyle birlikte kadroya Talia Shire, Jason Schwartzman, Grace Vanderwaal, Kathryn Hunter ve James Remar da eklendi. Yeni katılan oyuncuların rolleri hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak LaBeouf’ın “öncü bir rol” oynayacağı bildirildi.

- Reklam -

Megalopolis oyuncu kadrosu

Shia LaBeouf’ın da söz konusu iddiaları kabul ettiği halde Coppola’nın yeni filminde rol alacak olması hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Exxen Abonelik Ücretleri Ciddi Şekilde Zamlandı

Yerli Dijital Yayın Platformu Exxen’in Abonelik Ücretlerine Büyük Zam

Can Yayınları, Darüşşafaka Basketbol Kulübü kitap sponsorluğu

Spor Tarihinde Bir İlk Yaşandı: Can Yayınları ve Darüşşafaka Basketbol Kulübü’nden Kitap Dolu İş Birliği