in ,

Shia LaBeouf, Kendisine Yöneltilen Taciz ve İstismar İddiaları Hakkında Konuştu: “Zevk Arayan Bencil Bir İnsandım”

Shia LaBeouf, eski kız arkadaşı FKA Twigs tarafından kendisine yöneltilen taciz iddiaları hakkında ilk kez konuştu.

Shia LaBeouf Taciz İddialarını Kabul Etti
- Reklam -
- Reklam -

Shia LaBeouf, taciz ve istismar iddiaları hakkında ilk defa konuştu ve eski kız arkadaşı FKA Twigs’in iddialarını doğruladı. Transformers, Fury, Honey Boy ve Holes gibi birçok filmde yer almış olan ünlü Hollywood yıldızı, yaptıklarından pişman olduğunu söyledi.

Shia LaBeouf nihayet İngiliz müzisyen FKA Twigs’in taciz iddiaları hakkında bir açıklama yaptı. Twigs, yaklaşık iki yıl önce LaBeouf’a fiziki saldırı, cinsel istismar ve sözlü taciz gibi birçok nedenle mahkemeye başvurmuş ve dava açmıştı. Twigs’in avukatı Bryan Freedman, LaBeouf’ın “anlamlı ve tutarlı psikolojik tedaviyi” kabul etmesi koşuluyla, konuyu özel olarak ele alma ve çözme girişimlerinin yapıldığını, ancak aktörün “uygun yardım ” aramayı kabul etmediğini söyledi. Freeman, davanın başkalarının Twigs’in maruz kaldığı tacize maruz kalmasını önlemek için açıldığını söyledi.

LaBeouf son yıllarda birçok sorunlu olayın baş aktörü olarak ortaya çıktı. 36 yaşındaki aktör 2020’de tutuklandı ve ev hapsi aldı. Ayrıca hırsızlıkla da suçlandı. 2015’te sızdırılan bir videoda, o zamanki kız arkadaşı Mia Goth ile tartıştığını ve ona “Orada kalsaydım onu öldürürdüm,” dediği ortaya çıktı. İkili başlangıçta 2018’de boşanmış ve sonra tekrar bir araya gelip bir çocuk sahibi olmuşlardı.

- Reklam -
Shia LaBeouf Taciz İddiaları
Shia LaBeouf ve FKA twigs

Shia LaBeouf, 2019 filmi Honey Boy setinde FKA Twigs ile tanıştı. Yardımcı oyuncu rolünde Şeker Çocuk filminde yer alan oyuncu ve şarkıcı, filmin çekimleri tamamlandığında çıkmaya başladı. Ancak ilişkileri bir yıl sürdü ve sonrasında tatsız gerçekler ortaya çıktı.

Taciz İddialarını de Daha Fazlasını Kabul Eden Shia LaBeouf, Eski Kız Arkadaşına, Açtığı Dava için Teşekkür Etti

Ünlü aktör geçen hafta Jon Bernthal’ın Real Ones podcast’ine katıldı ve burada taciz iddialarına ilk kez kamuoyu önünde yanıt verdi. Oyuncu Twigs’e ismiyle atıfta bulunmazken, kendisini suçlayan kişiden “aziz” olarak bahsetti ve “hayatını kurtardığını” söyleyerek teşekkür etti.

“Onu incittim. Ve bunu yaparken, o kadından önce de birçok insanı incittim. Zevk peşinde koşan, bencil, kendini düşünen, sahtekâr, düşüncesiz, korkak bir insandım… Hayatımın ne hale geldiğini ve şimdi ne olduğunu düşündüğümde, şu aki amacım ne gibi… Faydalı olmam gerekiyordu. Ve #MeToo ortamına baktığımda, sorumluluk alan pek çok erkek olmadığını gördüm. Çok kötü oldum. Hayatıma müdahale etmemiş ve ego ölümünü deneyimlemem için bir yol yaratmamış olsaydı, ya gerçekten vasat bir varlığım olurdu ya da tamamen ölmüş olurdum. Bunun için kendisine teşekkür ederim.”

- Reklam -

Shia LaBeouf taciz

Oyuncu son olarak geçen hafta Olivia Wilde’ın yönettiği Don’t Worry Darling filminden kovulduğu iddialarıyla gündeme gelmiş ancak bu söylentiyi yalanlamış ve filmden kendi isteğiyle ayrıldığını açıklamıştı.

Shia LaBeouf’ın pişmanlığı konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce söylediklerinde samimi mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Weird The Al Yankovic Story yeni fragman

Daniel Radcliffe’in Al Yankovic’i Canlandırdığı Filmden Yeni Fragman

Karakterler yahut Çağın Töreleri - Jean de La Bruyere

Modern Edebiyatın Kurucu Metinlerinden Sayılan Jean de La Bruyere İmzalı “Karakterler” Türkçede