in ,

Yazar Shirley Jackson’ı Konu Alan Shirley Filminden İlk Fragman

Shirley filminden ilk fragman yayınlandı. Korku edebiyatının meşhur yazarlarından Shirley Jackson’ın hayatını konu alan yapım 5 Haziran’da dijitale geliyor.

Shirley Jackson film fragman
- Reklam -
- Reklam -

Yaşamı boyunca 200’ün üzerinde kısa hikaye yayınlayan ABD’li yazar Shirley Jackson’ın hayatını konu alan Shirley filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Shirley Jackson ve profesör eşi Stanley Edgar Hyman’ı gördüğümüz fragmanda yazarı Elisabeth Moss canlandırıyor. Olayların 1964 yılında geçtiği Shirley’de, yazar ve profesör ikilisi evlerine Rose ve Fred adında genç bir çifti konuk ediyor. Kutlamalarla, kadeh kaldırmayla girdiğimiz fragman çok geçmeden karanlık bir havaya bürünüyor. Rose ile bir sırrını paylaşmak isteyen Shirley Jackson’la gerilim fragman boyunca tırmanıyor.

Shirley Jackson, en ünlü eserlerinden birisi olan The Haunting of Hill House (Tepedeki Ev) ile Hollywood için daha önce birçok kez ekmek kapısı oldu. 1959 yılında yayınlanan korku kitabı, 1963’de Robert Wise yönetmenliğinde ilk kez sinemaya uyarlandı. Aradan geçen uzun bir zamanın ardından 1999’da bir kez daha sinemaya uyarlanan kitap, son olarak 2018’de Netflix dizisi olarak boy gösterdi. Şimdi ise Shirley Jackson’ın kendisi Hollywood için ekmek kapısı oluyor.

- Reklam -

Shirley Filminin Kadrosunda Kimler Var?

Shirley Jackson film fragman

Shirley Jackson’ı filmde canlandıracak olan Elisabeth Moss ise daha önce birçok kez üstlendiği zorlu rollerle başarısını kanıtladı. AMC dizisi Mad Men ile adını duyuran Moss, oyunculuğuyla zirveye çıktığı The Handmaid’s Tale dizisiyle Emmy ve Altın Küre ödüllerini kazandı. Oyuncu son olarak bu yıl vizyona giren The Invisible Man filmi ile taciz mağduru bir kadını canlandırdı. Elisabeth Moss’un yazarı canlandırdığı Shirley’de, oyuncuya Jackson’ın eşi rolünde Michael Stuhlbarg, genç çifti canlandırmaları için de Odessa Young ve Logan Lerman eşlik ediyor. Shirley’nin yönetmenliği, Madeline’s Madeline ve Thou Wast Mild and Lovely filmleriyle bilinen Josephine Decker üstlenecek. Filmin yürütücü yapımcılığında ise son olarak Irishman ile gündeme gelen usta yönetmen Martin Scorsese var.

Sundance Film Festivali’nden ödülle dönen Shirley’nin yayınlanan sinopsisi şu şekilde:

- Reklam -

“Kadın peşinde koşan kocasıyla ilişkisi zaten sallantıda olan ve şaheserini tamamlamanın eşiğindeki ünlü korku yazarı Shirley Jackson’ın titiz düzeni, yeni evli çiftlerin ziyaretiyle altüst olur. Düzenledikleri ikindi çaylarının haddi hesabı olmayan orta yaşlı çift, kapılarına gelen bu çiçeği burnunda çiftle acımasızca oynamaya başlar.”

Shirley Fragmanı | İZLE

YouTube video

Neon‘un dağıtımcılığını üstlendiği film 5 Haziran 2020 tarihinde Hulu üzerinden yayınlanacak.

Yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumarınızı paylaşabilirsiniz.


* Sylvester Stallone Yeni Filmi Demolition Man 2 ile Geliyor

Kaynak: Tor

Ensar Çırak

İzmir'de doğdu. İlkokulda dramayla uğraştı, futbol oynadı. Sonra basketbola sardı ve daha çok sevdiğini anladı. Küçüklüğünden beri oyunlara hasta. Fantastik edebiyat sever. Ortaokulda arkadaşıyla başarısız bir bilim kurgu denemesi oldu. Zamanında bir sürü balığı vardı ama şimdi hiçbiri yok. Şu sıralar İstanbul'da, üniversiteyle uğraşıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

National Treasure 3 Büyük Hazine Disney+

National Treasure Serisi Disney+ Dizisi Oluyor

tidal shock inceleme

Tidal Shock İncelemesi: Sualtı Çok Güzel Gelsene, Kapışırız!