in

Sinemada Yeni Bir Kaptan Amerika Mı Göreceğiz?

Russo kardeşler “Steve Rogers artık Kaptan Amerika değil,” dedi, ortalık karıştı. Bu beyaz perdenin Cap’siz kalacağı anlamına mı geliyor yoksa başka bir karakter mi Kaptan Amerika’nın yerini alacak?

captain america
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nin en önemli filmlerinden olan Captain America: Civil War filminin yönetmenleri Russo Kardeşler filmin DVD ve Blu-Ray tanıtımda filmi henüz seyretmemiş olanlar için spoiler olabilecek önemli açıklamalarda bulundu. Kaptan Amerika’nın Iron Man ile savaştığı son sahneyi hatırlatan Joe Russo şöyle dedi:
“Steve Rogers’ın kalkanı yere fırlatması bir anlamda Kaptan Amerika kimliğini reddetmesiydi. Kişisel seçimlerinin Kaptan Amerika ile çeliştiğini düşünüyordu.”
Buna ek olarak Steve Rogers’ın arkadaşlarını kurtardığı sahnede Kaptan Amerika kıyafetini giymediğini görmüştük. Şu anda Kaptan Amerika’nın geleceği belirsiz. Çizgi romanlarda Cap’in görevini devralan karakterlerden ikisi yani Winter Soldier ile Falcon Sinematik Evrende var ancak Steve Rogers Kaptan Amerika’nın devlete karşı durmaması gerektiğini düşünüyorsa görevi İç Savaş sırasında kendisini destekleyen bu iki karakterden birine vermeyecektir. Başka bir ihtimal ise Infinity War’a kadar bir Kaptan Amerika olmayacak ve Steve Rogers, Infinity War sırasında tekrar Kaptan Amerika olacaktır. Kesin olan şu ki Chris Evans’ın sözleşmesi dolacağı için Infinity War’dan sonra Steve Rogers’ı beyaz perdede göremeyeceğiz.

Peki sizler ne düşünüyorsunuz? Chris Evans’ın sözleşmesinin yenilenme şansı yok mu ya da farklı bir teori üretebilir miyiz?

- Reklam -

- Reklam -

Efe Sarıtunalı

2001 Manisa doğumluyum. İzmir Fen Lisesi'nde okuyorum. Çizgi roman okur ve günü geldiğinde yazabilme hayali kurarım. En büyük tutkularım kitaplar (özellikle bilimkurgu, fantastik veya polisiye) ve bilgisayarım. İleride yazılım mühendisi olmak ve bilgisayar oyunları yapmak istiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

stockholm public library

60 Yıl Sonra Kütüphaneye İade Edilen Kitap

Sivadik Fanzin15 ust

Sıvadık Fanzin #15 Çıktı!