in ,

Nazileri Avlayan Bir Adamın Hikâyesini Anlatan “Sisu” Filminden İlk Fragman

Sisu fragmanı yayınlandı. John Wick’in stüdyosunun yeni filmi, altın, Naziler ve sevimli bir köpekle aksiyon dolu bir macera vadediyor.

Sisu Fragmanı: John Wick Ekibinden Yeni Film
- Reklam -
- Reklam -

Sisu fragmanı paylaşıldı. John Wick‘in stüdyosu Lionsgate‘in hazırladığı ve başrolünde Jorma Tommila’nın aldığı yeni aksiyon filmi 1940’ların Finlandiya’sında geçiyor ve hiçliğin ortasında altın bulan tek bir maden arayıcısının sonrasında Nazileri avlamasını konu ediniyor.

Big Game ile tanınan Jalmari Helander’ın yazıp yönettiği Sisu, Finlandiya’nın buz gibi topraklarında yolunu bulan bir adamın sadece hava şartlarında değil vahşi yaşamda da hayatta kalmaya çalışmasını konu ediniyor. Hayallerinizdeki hayatı elde etmek için hayatınızı riske atmanın mükemmel bir çekişmesini sunan filme ait ilk fragman, bu filmde göründüğünden daha fazlasının olduğunu ortaya koyuyor.

Altın avcısının hayatı, ne taşıdığını çabucak keşfeden bir grup Nazi askeriyle karşılaştığında daha da karmaşık hale gelir. İşte bu saatten sonra altınını kaptırmak istemeyen adam, şirin köpeğiyle tam bir John Wick’i andırıyor. Ancak çok daha fazla şiddetli aksiyon sahneleri sunuyor. Bu da bunun bir ömür boyu sürecek bir yolculuk olacağı anlamına geliyor.

- Reklam -

Sisu fragman

Filmde Jorma Tommila dışında yer alan oyuncular arasında Aksel Hennie (The Martian), Jack Doolan (The Boys), Onni Tommila (Big Game) ve Mimosa Willamo (Lake Bodom) gibi isimler yer alıyor. Yapımcılığını Petri Jokiranta’ın üstlendiği filmin yönetici yapımcılığını ise Mike Goodridge, Gregory Ouanhon ve Antonio Salas yapıyor. Lionsgate’in yanı sıra filmde katkıda bulunan diğer stüdyolar arasında Stage 6 Films, Subzero Film Entertainment ve Good Chaos yer alıyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıda izleyebilirsiniz.

Sisu Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Sisu, ilk olarak geçen yıl Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gösterildi ve farklı eleştirmenlerden bir dizi övgü aldı. Film şu anda Rotten Tomatoes’da %100 gibi çok iyi bir onay oranına sahip ve festivalin en çok incelenen filmlerinden biri oldu.

- Reklam -

“Sisu” ani bir şekilde korkunç zorluklarla karşılaştığınızda hissettiğiniz açıklanamaz kararlılık hissini anlatan Fince bir kelime. Bu nedenle ana karakterin bankaya varıp varmayacağı şu an için belli değil ama deneyeceği kesin.

Filmin yanı sıra filmin posteri de paylaşıldı. Aşağıdan göz atabilirsiniz:

Sisu Poster

Film, 28 Nisan 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Leiji Matsumoto: Manga Sanatçısı Hayatını Kaybetti

Efsanevi Manga Sanatçısı Leiji Matsumoto 85 Yaşında Hayatını Kaybetti

Kargasabunu - Faruk Duman

Faruk Duman’ın Masalları Yeniden Ele Aldığı “Kargasabunu” Kitabı Okurla Buluşuyor