in ,

Netflix’in Jason Momoa’lı Fantastik Filmi “Slumberland”den İlk Fragman

Slumberland fragmanı paylaşıldı. Jason Momoa, Hayaller Diyarı adlı yeni Netflix filminde, büyülü güçlere sahip bir rehber olarak yer alıyor.

Slumberland fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Slumberland fragmanı yayınlandı. Hayaller Diyarı adıyla dilimize çevrilen yeni Netflix filminin başrolünde Aquaman yıldızı Jason Momoa yer alıyor.

Slumberland, Winsor McCay’in 1905 ve 1927 yılları arasında yazdığı Little Nemo in Slumberland adlı çizgi romanının bir uyarlaması olarak ortaya çıkıyor. Filmin hikâyesi 11 yaşındaki Nema’yı (Marlow Barkley) ve Nema’nın kayıp babasını arayan Momoa’nın oynadığı sihir yeteneklerine sahip olan Flip’i takip edecek. Filmde Barkley ve Momoa ile birlikte Kyle Chandler, India de Beaufort, Chris O’Dowd, Humberly Gonzalez, Weruche Opia ve Tonya Cornelisse gibi isimler rol alıyor. Filmin yönetmenlik koltuğunda ise Açlık Oyunları serisinin Ateşi Yakalamak ve Alaycı Kuş filmlerini de yöneten Francis Lawrence oturuyor. Filmin müziklerini ise Captain Marvel’da da gördüğümüz Pınar Toprak üstleniyor.

Dilimize Hayaller Diyarı olarak çevrilen film, aile dostu bir fantastik film gibi görünmesine rağmen, çizgi romanlar Lawrence’ın beyaz perdeye uyarlaması için fazlasıyla karanlık unsurlara sahip. Nema, çizgi romanlarda erkek olmasına rağmen filmde bir kız olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Yine de kaynak materyalin Nemo’suna oldukça benziyor. Yönetmenin karakterdeki cinsiyet değişikliğine gitmek için nedenleri olup olmadığını veya sadece oyuncu kadrosunu çeşitlendirmek için olup olmadığını görmek ilginç olacak.

- Reklam -

Slumberland Jason Momoa

Filmin yayınlanmasına aylar kala Netflix nihayet filmle ilgili ilk fragmanı yayınladı. Fragman Momoa’nın komedi, eksantrik ve boynuzlu bir rehbere dönüşümünü gösteriyor. Görüntüler ayrıca Nema ve Flip’in maceraları sırasında rüyadan rüyaya atlarken yolculuk edecekleri fantastik dünyanın da neye benzediğine dair bir ilk bakış sunuyor.

Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Slumberland Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

“Küçük bir kız (Marlow Barkley), Hayaller Diyarı’nın gizli haritasını keşfeder ve sıra dışı bir haydudun (Jason Momoa) yardımıyla rüyaların içinden geçip, kâbuslardan kaçar. Tek isteği, ölen babasını tekrar görebilmektir.”

Büyük bir bütçeye sahip olan Slumberland, Netflix’in fantastik türündeki içeriklerinin bir sonraki adımı gibi görünüyor. Yapım, 18 Kasım 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Başrolünde Jason Momoa’nın yer aldığı Slumberland fragmanını nasıl buldunuz? Filmin nasıl olacağını düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Barbie Ferreira, Euphoria ayrılık

Emmy Ödüllü HBO Dizisi “Euphoria”nın Yıldızı Barbie Ferreira Yapımdan Ayrıldı

The Spiderwick Chronicles dizisi oyuncu kadrosu

Disney’in Fantastik Dizi Uyarlaması “The Spiderwick Chronicles”ta Başroller Belli Oldu