in

“Smile” Hafta Sonu Açılış Rakamlarıyla Amerika Gişesinin Zirvesine Oturdu

Smile izlenme rakamları ile Amerika’da gişenin yeni lideri oldu. Park Finn imzalı korku filminin başrolünde Sosie Bacon yer alıyor.

smile izlenme rakamları gişe
- Reklam -
- Reklam -

Smile izlenme rakamları ile Amerika’da hafta sonu elde ettiği gelir ile gişenin yeni lideri oldu. Park Finn imzalı filmde başrolü Sosie Bacon üstleniyor.

Dilimize Gülümse olarak çevrilen ve 30 Eylül’de vizyona giren Smile, Parker Finn’in ilk uzun metrajlı filmi olma özelliğini taşıyor. Finn, filmin yönetmenliğinin yanı sıra senaryosunu da yazdı. Smile’ın oyuncu kadrosunda Mare of Easttown’dan Sosie Bacon, The Boys’tan Jessie T. Usher, Veronica Mars’tan Kyle Gallner, Neighbours’dan Caitlin Stasey, Harold and Kumar’dan Kal Penn ve Marvel’s Defenders evreninin yinelenen yıldızı Rob Morgan yer alıyor.

Film, bir psikiyatri hastasının ölümüne tanık olan Dr. Rose Cotter’ın yaşadıklarını konu ediniyor. Bu olaydan sonra etrafındaki insanların tuhaf davranışlar sergilediklerini, ürkütücü ve sarsılmaz bir gülümsemeyle görmeye başlar. İlk başta halüsinasyonlar görüyormuş gibi görünse de, hayatı için doğaüstü bir tehdit olabilecek şeyin temeline inmeye çalışır ve yeni gerçekliğinden kaçması için sorunlu geçmişiyle yüzleşmesi gerekir.

- Reklam -

Smile İzlenme Rakamları ile 22 Milyon Dolarlık Bir Gişe Hasılatı Elde Etti

Smile fragman Gülümse korku filmi

Box Office rakamlarına göre Gülümse, sadece Amerika’da 22 milyon dolarlık yurt içi gişe hasılatı ile iyi bir hafta sonu açılışı yaparak zirveye yerleşen en son yapım oldu. Korku gerilim filminin 17 milyon dolarlık bir üretim bütçesine sahip olduğu gerçeği göz önüne alındığında, şimdiden çok iyi bir iş çıkardığı söylenebilir. Filmin Amerika içerisinde 14 Ekim’de Halloween Ends galasına kadar sinemalarda vizyona giren tek korku filmi olduğu gerçeği de göz önüne alınırsa, muhtemelen rakamlarını katlayarak artırmaya devam edecek.

Gülümse’nin 22. milyon dolarlık başarısını 7,3 milyon dolar ile Dert Etme Sevgilim (Don’t Worry Darling), 7 milyon dolar ile Kadın Kral (The Woman King), bu hafta Smile gibi ilk defa vizyona giren ve 4,8 milyon dolar kazanan Bros ve son olarak 4,7 milyon dolar ile Avatar izledi.

- Reklam -

Smile (Gülümse) Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Ülkemiz için gişe rakamları konusunda bir bilgi paylaşılmamış olan Gülümse, Paramount Pictures ve Paramount Players iş birliğiyle, bir Temple Hill yapımı olarak hazırlandı. Filmin yapımcıları arasında Marty Bowen, Wyck Godfrey, Isaac Klausner, Robert Salerno ve Adam Fishbach yer alıyor.

Smile’ı sizler izediniz mi? Filmin söz konusu gişe başarısı hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Discussing Film

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Interview with the Vampire 2. sezon onay

AMC’nin Vampirle Görüşme Dizisi Henüz Yolun Başındayken 2. Sezon Onayı Aldı

İçin İçin Yanan Ateş - Paula Hawkins

Trendeki Kız’ın Yazarından Cinayete ve İntikama Dair Yeni Roman: “İçin İçin Yanan Ateş”