in ,

Snake Eyes: G.I. Joe Origins Fragmanı: Efsanenin Kökenini Konu Alan Filme İlk Bakış

Snake Eyes: G.I. Joe Origins filmi için ilk fragman yayınlandı. Henry Golding’in başrolünde olduğu canlı aksiyon serisi yeniden hayat buluyor.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Snake Eyes: G.I. Joe Origins filmi fragmanı nihayet yayınlandı. Hasbro’nun ünlü oyuncak serisi ve çizgi romanlardan uyarlanan film serisi, canlı aksiyon yeniden başlatması ile maceranın kökenine dönüş yapıyor.

Yeni macera, 2009 tarihli G.I. Joe: Rise of Cobra ve 2013 tarihli G.I. Joe: Retaliation gibi önceki filmlerin hikâyesine devam etmek yerine sıfırdan başlatıldı. Snake Eyes: G.I. Joe Origins, Henry Golding’in başrolünde olduğu ve Andrew Koji, Iko Uwais, Úrsula Corberó, Samara Weaving ve Peter Mensah’ın dahil olduğu yeni bir kadroyla macerayı yeniliyor.

Adından da anlaşılacağı gibi yapım, G.I. Joe’nun en ünlü ninjası olan ve Cobra’nın kötü ajanlarını alt üst etmekle tanınan siyah giyimli, sessiz savaşçı Snake Eyes’a odaklanıyor. Filmde ayrıca Snake Eyes’ın uzun süredir Cobra’nın güçlerine katılan rakibi Storm Shadow da yer alacak. Hayranlar daha şimdiden bu iki ikonik karakterin arasında nasıl bir mücadelenin geçeceğini görmek için sabırsızlanmaya başlamış durumda.

- Reklam -

Nihayet, duyurusu geçen sene yapılan filmle ilgili ilk fragman yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı düzgün şekilde görüntüleyemiyorsanız YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragman nispeten kısa olmasına rağmen, yine de hayranların son filmde görecekleriyle ilgili olarak bir dizi eğlenceli ve aksiyon dolu sahneler içeriyor. Golding’in Snake Eyes’ı tam anlamıyla bir köken ​​hikâyesi için hazırlanıyor. Haliyle görüntülerde hem Snake Eyes hem de diğer ninjalar, Barones ve Scarlett gibi diğer karakterler güç gösterisi yapıyor. Hatta Golding’in filmin sonunda takacağı, Snake Eyes’ın imzalı vizörlü miğferinin eğlenceli bir ön bakışı da mevcut. Her köken hikâyesinde olduğu gibi, eğlencenin büyük bir kısmı, kahramanın klasik kostümlerini giydiğini ve hayranların bildiği ve sevdiği karaktere dönüştüğünü görmek olacak.

- Reklam -

Snake Eyes: G.I. Joe Origin, 23 Temmuz 2021’de sinemalarda gösterime girecek. Paramount’un izlediği politika ile film muhtemelen öncelikle sadece sinemalarda gösterilecek. 45 günün ardından dijital yayın servisi olan Paramount+’a da gelecek.

Peki ya siz yeni G.I. Joe macerası Snake Eyes’ın yayınlanan ilk resmi fragmanını nasıl buldunuz? Sizce yeniden başlatma ilk seriye göre daha başarılı olacak mıdır? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

What Happened Miss Simone belgesel

What Happened Miss Simone: Özgürlük için Söylemek

Grave of the Fireflies kapak

Grave of the Fireflies Filmi, Orijinal Kaynağı ile Kıyaslanarak İncelendi