in ,

Snake Eyes’tan Son Fragman: Storm Shadow Sahnede

Snake Eyes: G.I. Joe Origins’den son fragman geldi. Henry Golding’in başrolünde olduğu yeni film için yayınlanan görüntüler Storm Shadow’un ortaya çıkışını da gösteriyor.

snake eyes son fragman
- Reklam -
- Reklam -

Snake Eyes filmi için son fragman yayınlandı. Hasbro’nun oyuncak serisine dayanan canlı aksiyon film serisinin üçüncü adımı, maceranın kökenlerine dönüş yapacak. Film ayrıca kötü niyetli terör örgütü Cobra’nın ilk günlerini ve kahramanın sonunda G.I.Joe’ya katılma yolculuğunu da anlatacak.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins, Paramount’un tıpkı Transformers serisi için başarıyla kullandığı Bumblebee hamlesi gibi bir şekilde ilerleyecek ve seriye yeniden başlatma yaklaşımı sunulacak.

Başrolde Snake Eyes’ı canlandıran Henry Golding ile birçok oyuncuyu bir araya getiren yapımın prodüksiyonu 2019’un sonlarında başladı ve 2020’nin başlarında tamamlandı. Ancan geçen senenin başında başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisi nedeniyle çıkış tarihi birçok defa ertelendi. Ancak nihayet, sinemaların tekrar açılması ile birlikte nihayet bir çıkış tarihi de aldı. Mayıs ayında yayınlanan ilk fragman ardından, G.I. Joe Origins’e ait son fragman da Paramount tarafından paylaşıldı.

- Reklam -

Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Snake Eyes için Son Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı düzgün şekilde görüntüleyemiyorsanız YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan final fragmanı, Snake Eyes ile birlikte heyecan verici bir gezi vaat ediyor. Ayrıca Tommy’nin baş düşman Storm Shadow olma yolculuğu da bu fragman ile birlikte ortaya çıkıyor. Hatırlanacağı üzere ilk fragman daha ziyade Golding’in Snake Eyes’ına odaklanırken, bu fragmanda da karakterin baş düşmanına odaklanmış durumdalar. Film ilk duyurulduğundan beri hayranlar Andrew Koji’nin bu rolü canlandıracağını biliyorlardı.

- Reklam -

Yapımda ikili dışında Samara Weaving, Úrsula Corberó, Iko Uwais, Peter Mensah ve Takehiro Hira gibi isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Robert Schwentke’nin üstlendiği yapımın senaristleri arasında ise Evan Spiliotopoulos, Joe Shrapnel ve Anna Waterhouse bulunuyor.

Normalde 22 Temmuz 2021’de gösterime girecek olan Snake Eyes: G.I. Joe Origins, ülkemizde 6 Ağustos 2021 tarihinde beyaz perdede olacak.

Yeni G.I. Joe macerası Snake Eyes’ın yayınlanan son fragmanını sizler nasıl buldunuz? Sizce yeniden başlatma ilk seriye göre daha başarılı olacak mıdır? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Diğer G. I. JOE filmlerinden daha güzel görünüyor. Bir hikayesi varmış gibi. :slight_smile:

  2. Avatar for Batuhan Batuhan dedi ki:

    Asyalı bir snake eyes mi… Niçin?.. Yaş durumlarını ayarlarsalar oda yetermiş bu arada ama bakalım. Bruce Waynenin 30 yaşında Batman’e dönüşmesi gibi olmuş.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

fatih sultan mehmet epik şiir keşif

İtalya’da Fatih Sultan Mehmet Onuruna Yazılmış 15. Yüzyıldan Kalma Şiir Keşfedildi

Ateşten Atlamak - Fatma Nur Kaptanoğlu | Yazarının Kaleminden

Ateşten Atlamak – Fatma Nur Kaptanoğlu | Yazarının Kaleminden