in

Disney’in Rachel Zegler ve Gal Gadot’lu Pamuk Prenses Filmi “Snow White”ta Yayın Takvimi Belli Oldu

Snow White filmi için yayın takvimi açıklandı. Başrollerini Rachel Zegler ve Gal Gadot’un paylaştığı Pamuk Prenses filminden yeni detaylar belli oldu.

Snow White vizyon tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Snow White filmi için vizyon tarihi belirlendi. Disney, D23 Expo etkinlikleri kapsamında yeni Pamuk Prenses yapımında yayın gününü açıkladı.

Disney eski klasiklerini live-action uyarlamalar ile beyaz perdeye getirmeye devam ediyor. Bunlardan belki de en ünlülerinden biri olan Pamuk Prenses de, uzun bir süredir geliştirilme aşamasında yer alıyor. Geçen yılın nisan ayında başrolü açıklanan, Kasım 2021’de de Gal Gadot’un ünlü Kötü Kalpli Kraliçeyi canlandıracağı açıklanan film için çalışmalar devam ediyor. Başrolde yer alan Rachel Zegler, yakın zamanda West Side Story’de yer almıştı. Ayrıca yeni Açlık Oyunları filminde oynayacağı da duyuruldu. Gadot ise uzun süredir DC Sinematik Evreni’ndeki Wonder Woman rolüyle tanınıyor.

Rachel Zegler Snow White Vizyon Tarihi

- Reklam -

İkili dışında yeni uyarlamada The Inheritance ile tanınan Andrew Burnap, orijinal filmde yer almayan Jonathan adlı bir karakteri canlandıracak. Disney’in Karayip Korsanları serisindeki Korsan Marty rolüyle tanınan Martin Klebba ise klasik filmden bir başka ikonik karakter olan Grumpy olarak da rol alacak. Daha önce The Amazing Spider-Man filmlerini yöneten Marc Webb, senaryosunu Greta Gerwig (Lady Bird) ve Erin Cressida Wilson (The Girl on the Train) tarafından yazılan Snow White’ı yönetecek.

Snow White Filmi 2024 Yılı İçerisinde Yayınlanacak

Filmin belirli bir detayı açıklanmamakla birlikte, orijinaliyle aynı hikâye ritimlerini izleyecek ve aynı zamanda diğer Disney uyarlamalarına benzer şekilde günümüz izleyicileri için kendi modern dönüşünü sunacak. Disney, live-action dünyasındaki ilk filmlerine geri dönerken, hikâyenin bu yeni versiyonunun klasik animasyon filminden ne kadar farklı bir şekilde ayrılacağını ve modern izleyicilere nasıl bağlanacağını görmek ilginç olacak.

Peter Dinklage’ın yeni uyarlamadaki bazı tercihleri gericilikle suçladığı yapımın yayın takvimi de belli oldu. D23 Expo kapsamında tanıtılan filmin 2024 yılı içerisinde vizyonda yer alacağı açıklandı. Ancak ay ve gün olarak filmin ne zaman çıkacağı hâlen belirsiz.

Snow White logo

- Reklam -

Etkinlik sırasında konuşan Gal Gadot da, yeni rolü hakkında şunları söyledi:

“Muhteşemdi. İnanılmaz bir deneyim oldu. Her şeyden önce, şimdiye kadarki ilk ikonik kötü karakter rolünü oynama fırsatı için minnettarım. Onun hikâyesini anlatmak ve onun yerine geçmek gerçekten gurur verici. Harika bir deneyimdi.

Daha önce oynadığım her şeyden çok farklı. Tüm bu farklılıkları keşfetmek, şarkı söylemek ve dans etmek harikaydı. Nefisti. Karakteri canlandırdığım her anın tadını çıkardım.”

Yeni Pamuk Prenses seçiminden memnun musunuz? Film uyarlamasından beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

asil çam söyleşi

Asil Çam: “Farkında Olmak Acıyı Azaltmıyor”

Elemental ilk bakış pixar

Birbirlerine Dokunamayan Ateş Kızı ve Su Adamı’nın Aşkını Konu Alan Pixar Filmi “Elemental”a İlk Bakış