in

Snow White Filminin Kötü Kalpli Kraliçesi Gal Gadot Oldu

Snow White filmi Kötü Kalpli Kraliçesini buldu. Wonder Woman ile tanınan Gal Gadot Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler uyarlamasında kötü karakter olarak yer alacak.

snow white gal gadot pamuk prenses
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler uyarlaması Snow White filmi için Kötü Kalpli Kraliçe karakteri sonunda belli oldu. Wonder Woman serisinde başrol oynayan Gal Gadot, yeni Disney live-action uyarlamasında Evil Queen’i canlandıracak.

Dünyanın en büyük film stüdyolarından biri olan Disney, geçen birkaç yılı en ikonik animasyon filmlerinin canlı aksiyon yapımlarını hazırlamakla geçirdi. Çoğunda da oldukça önemli bir başarı elde etti. Yapım şirketi son olarak geçen aylarda başrolünde Emma Stone’un yer aldığı ve 101 Dalmaçyalı’daki kötü karakterin geçmişini konu alan Cruella filmi ile izleyicilerin karşısına çıktı. Ayrıca Disneyland cazibesi Jungle Cruise da Dwayne Johnson ve Emily Blunt ile eğlenceli bir macera filmine dönüştü. Şimdi ise Disney’in ilk animasyon filmi Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’e dayanan bir film de dahil olmak üzere, geliştirilmekte olan birden fazla canlı aksiyon macerası var.

2016 yılından bu yana geliştirilen Pamuk Prenses filmi, son zamanlarda kayda değer adımlar atarak bekleyen hayranlarını mutlu ediyor. Filmin yönetmenliğini The Amazing Spider-Man serisinden tanınan Marc Webb üstlenirken, The Greatest Showman ve La La Land filmlerinin arkasındaki müzikal beyinler olan Benj Pasek ve Justin Paul da yeni uyarlama için şarkılar hazırlıyorlar. Hatırlanacağı üzere geçen haziran ayında filmin başrolünde Rachel Zegler’ın olacağı duyurulmuştu. Zegler henüz yeni bir isim olsa da 10 Aralık 2021’de izleyiciyle buluşması planlanan Steven Spielberg’ün West Side Story’si ile 2023’te gelecek olan DC Sinematik Evreni filmi Shazam! Fury of the Gods yapımında da rol alacak.

- Reklam -

Snow White Filminde Yer Alacak Olan Gal Gadot, Bir Disney Yapımında Kötü Karakteri Canlandırmayı Uzun Süredir İstiyordu

Gal Gadot Snow White Kötü Kalpli Kraliçe Pamuk Prenses

Şimdi filmin merakla beklenen Kötü Kalpli Kraliçesi Grimhilde’ı da kimin canlandıracağı ortaya çıktı. Deadline’ın haberine göre Gal Gadot, Snow White’ta Evil Queen’i oynamak için stüdyo ile görüşüyor. Anlaşmanın son aşamasına gelindiği belirtilen haberde, Gadot’un rolü çok istediği da söyleniyor. Pamuk Prenses rolü için oyuncu seçimi uzun bir süreç olsa da, Gadot tıpkı Angelina Jolie ve Cate Blanchett gibi isimlerin de yaptığı gibi ikonik bir Disney kötüsünü canlandırmayı uzun yıllardır istediği öğrenildi.

- Reklam -

Şu an için filmin çıkış tarihi bilinmezken, çekimlerin gelecek yıl içerisinde başlayacağı belirtiliyor. Uyarlamanın sinemalara ne zaman geleceği ise henüz bilinmiyor.

Gal Gadot’un yeni Pamuk Prenses uyarlamasında Kötü Kalpli Kraliçe’yi canlandıracak olmasını konusunda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avatar: Son Hava Bükücü Dizisi Ateş Kralı Ozai

Avatar: Son Hava Bükücü Dizisi Ateş Kralı Ozai’sini Buldu

Çelik Mağaralar: Robot Serisi #1 - Isaac Asimov

Robot Serisi İlk Kitabı “Çelik Mağaralar” ile Yeniden Türkçede