in

Solo: A Star Wars Story 2 Hâlâ Olasılıklar Dahilinde

Solo: A Star Wars Story 2 filmi hâlâ olasılıklar dahilinde. Disney ve Lucasfilm, Han Solo karakterinde ısrarcı.

Solo: A Star Wars Story 2
- Reklam -
- Reklam -

Yönetmen Ron HowardSolo: A Star Wars Story 2 filminin gelme ihtimalinden bahsetti. Gareth Edwards’ın yönetti Rogue One filminin başarısına bakılırsa, Disney ve Lucafilm, işi bir adım daha ileriye taşıyarak ikinci filmle Han Solo’nun geçmişini netleştirerek ona sağlam bir hikâye vermeye kararı almış gibi görünüyor. Tabii ki Koronavirüs salgını sebebiyle olası bir filmin çekimlerinin çok zor olacağı da biliniyor. Ayrıca, Disney’in, Mulan örneğinde olduğu gibi filmi vizyona sokmak için özellikle bekletme ihtimali de yüksek.

Lucasfilm şimdilik başka projelere odaklanmak istiyor olabilir. Yönetmen Ron Howard, açıklamasında da henüz 2. film konusunda bir çalışmanın olmadığını belirtti. Konuya dair görüşleri şu şekilde:
“Spoiler verdiğimi düşünmeyin, henüz bir tıkırtı yok fakat bu karakterlere hâlâ ilgi duyulduğunu düşünüyorum. Sanırım evrenin çete kısmına ilgi sürüyor. Ancak şu an sinema ya da Disney+ için böyle bir proje üzerinde çalışmadığını net bir şekilde söyleyebilirim. Yine de Solo için büyük bir ilgi olduğunu biliyoruz, bu da işlerin farklı şekilde ilerlemesini sağlayabilir.” 

Solo: A Star Wars Story 2 Belirsizliği Sürüyor

Solo: A Star Wars Story genel olarak beğenilmiş olmasına rağmen prodüksiyon esnasında sıkıntılar yaşandığı biliniyor. Ayrıca film, ne yazık ki gişede de bekleneni verememişti. Bunun en büyük sebeplerinden birininse Disney’in, yapımın vizyon tarihi için Avengers: Infinity War filminden birkaç hafta sonrasını belirlemesi olduğu da düşünülüyor.

- Reklam -

Solo: A Star Wars Story 2

Alden Ehrenreich tarafından canlandırılan Star Wars serisinin ikonik hırsız karakterine Solo filminde genç Lando olarak Donald Glover, Qi’Ra olarak Emilia Clarke, Tobias Beckett olarak Woody Harrelson ve Dryden Vos olarak da Paul Bettany katılıyordu. Filmin yönetmenliğini ise başta Disney’in duyurduğu üzere Phil Lord ve Christopher Miller yapacaktı. Fakat ikili, işin yaratıcılık kısmında bazı sorunlar yaşamış ve projeden ayrılmıştı.

Öte yandan projeye dizi olarak devam edilmesi de olası.

- Reklam -

Solo: A Star Wars Story 2 filminin gelme olasılığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Gişedeki beklentiyi karşılayamamış olmasına rağmen yapımın belli bir kaliteyi yakaladığını düşünenlerden misiniz? Tüm düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Johnny Depp - Fantastic Beasts 3 Ayrılık

Johnny Depp, Fantastic Beasts Film Serisinden Ayrıldı

Kız, Kadın, Öteki - Bernardine Evaristo

Kız, Kadın, Öteki: Bernardine Evaristo’nun Booker Ödüllü Kitabı Türkçede