in

Sonic the Hedgehog 2 Çekimlerinin Resmi Olarak Başladığı Duyuruldu

Sonic the Hedgehog 2 çekimleri resmi olarak başladı. İlk filmiyle beğeni toplayan Kirpi Sonic, maceralarına kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.

Sonic The Hedgehog 2 çekimleri
- Reklam -
- Reklam -

Sonic the Hedgehog 2 çekimleri resmi olarak başladı. Geçen yıl vizyona giren ilk film iyi bir başarıya ulaştı. Dünya çapında 300 milyon dolardan fazla gişe hasılatı elde eden yapım, Sonic’in düzenlenmiş tasarımını ve Jim Carrey’nin Dr. Robotnik karakteri oldukça sevildi. Şimdi hayranlar merakla yeni yapımı bekliyorlar.

Kirpi Sonic’in ilk filmi, sevilen kahramanın evrenini kurmak için iyi bir iş çıkardı. Sonic, Dünya’ya gelmeden önce daha fantastik bir gezegende büyüdü. Bu nedenle, hikâyenin ana yönü Sonic’in Dünya’da yaşamasını sağlamaktı.

Maceranın diğer önemli unsuru, Dr. Robotnik’in Sonic’in en büyük düşmanı haline gelmesiydi. Îlk filmin sonunda Robotnik, Dr. Eggman’a dönüşümünü tamamladı. Bununla birlikte, filmin tanıttığı en büyük şey, daha geniş bir karakter evrenine kapı açan Tails’ti. Büyük bir devam filmi için her şey hazırdı. Neyse ki beklenen haber kısa süre içerisinde geldi ve ikinci filmin yapılacağı duyuruldu. Sonic the Hedgehog 2’nun vizyon tarihi ve resmi adı da geçen aylarda açıklandı. Geriye sadece prodüksiyona başlaması kalmıştı. Sonunda güzel haber geldi.

- Reklam -

Devam filmi için yönetmen koltuğuna geri dönen Jeff Fowler, Sonic the Hedgehog 2 filminin resmi olarak prodüksiyonuna başladıklarını duyurdu. Twitter hesabından yaptığı paylaşıma aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sonic The Hedgehog 2, Nisan 2022’de Vizyonda Olacak

- Reklam -

Şu an için Tails’in yeni filmde olacağı bilgisi dışında yeni maceranın senaryosu hakkında hiçbir bilgi bulunmuyor. Yönetmen daha önce bazı oyun karakterlerinin ilk filmde neden olmadığı konusunda açıklamalar yapmıştı. Sonic ve Dr. Robotnik’in daha iyi bir şekilde tanıtılması amacıyla ilk filmde Knuckles ve Super Sonic gibi karakterlerin yer almadığı biliniyor. Ancak evreni ilk fimle seyirciye sevdirdikleri için artık bu konuda da daha iyi bir fırsata sahip olacaklar. Tails’in ortaya çıkması zaten büyük bir olay olsa da, devam filminin uyarlama üzerinde başka nasıl genişleyeceğini görmek ilginç olacak.

Sonic The Hedgehog 2, devam eden Koronavirüs pandemisi nedeniyle herhangi bir erteleme almazsa 8 Nisan 2022 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Peki ya siz Sonic’in ilk filmini nasıl bulmuştunuz? Yeni filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Falcon and the Winter Soldier final fragman

The Falcon and the Winter Soldier’ın Final Fragmanı Yayınlandı

Son Senfoni - Robert Seethaler

Son Senfoni: Robert Seethaler’in Kaleminden Bir Veda Senfonisi