in

Sonic the Hedgehog 2 Filmi Resmileşti: Kirpi Geri Dönüyor!

Sonic the Hedgehog 2 filmi resmi olarak onaylandı. SEGA’nın sevilen serisi Kirpi Sonic maceraya beyaz perdede devam edecek.

Sonic the Hedgehog 2
- Reklam -
- Reklam -

Sonic the Hedgehog 2 filminin yolda olduğu resmi olarak açıklandı. Oyun tarihinin unutulmaz yapımları arasında olan Kirpi Sonic yeni macerasıyla Paramount Pictures etiketi altında devam edecek.

Bu yılın başında beyaz perdeye gelen Kirpi Sonic filmi, öncesindeki olaylı post-prodüksiyon süreci nedeniyle oldukça sancılı günler geçirmişti. Filmin yayınlanan ilk fragmanındaki Sonic tasarımı hayranlar tarafından o kadar beğenilmemişti ki, yapımcı firma büyük bir sorumluluk alarak Sonic’in tasarımını aslına uygun hale getirmek için yeniden işe koyulmuştu. Hal böyle olunca da film ertelendikçe ertelenmişti. Öte yandan, izleyicilere hak vererek film vizyona girmeden yapılan bu değişiklikler takdir de toplamıştı.

Jeff Fowler’ın yönetmenliğini üstlendiği Sonic the Hedgehog filmi dünya genelinde 306 milyon dolar gişe hasılatı yaptı. Paramount Pictures ve SEGA yapımcılığındaki filmin bütçesinin ise 81 ila 95 milyon dolar arasında olduğu tahmin ediliyor.

- Reklam -

Sonic the Hedgehog 2 - Jim Carrey

Kirpi Sonic filmi ortalama bir puan ve eleştiri alsa da Paramount Pictures’ın Sonic the Hedgehog ile işi henüz bitmiş değil. Yapım şirketi yeni film için çalışmaların resmi olarak başladığını duyurdu.

Sonic the Hedgehog 2 Filmi Yıldız Oyuncularını Geri Getiriyor

Dünya genelinde sinemalar Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapanmadan önce vizyona giren son büyük yapımlardan birisi olan Sonic, ikinci filmiyle beyaz perdeye geri dönecek. Ben Schwartz, Jim Carrey ve James Marsden şimdilik Sonic the Hedgehog 2 filminin kadrosunda olacağı kesinleşen oyuncular arasında.

İlk filmin ardından yeni bir Sonic sinema filminin yolda olması zaten bekleniyordu. Ancak Koronavirüs salgını nedeniyle yeniden düzenlenmek zorunda kalan prodüksiyon takvimleri kimi filmlerin resmi duyurularının da ertelenmesine neden oldu.

- Reklam -

Yeni filmin yönetmenliği tıpkı ilk filmde olduğu gibi Jeff Fowler’a emanet edilecek. Senaryo koltuğuna oturan isimler de değişmiyor. Pat Casey ve Josh Miller ikilisi Kirpi Sonic 2 fiminin senaryosunu kaleme alacak kişiler olacak.

Sonic the Hedgehog 2

İlk filmde Kirpi Sonic, Space Force, DuckTales ve Parks and Recreation gibi yapımlarla tanınan Ben Schwartz tarafından seslendirilmişti. Sonic’e yoldaşlık eden James Wachowski ise James Marsden (X-Men ve Hairspray) canlandırıyordu. Oyun dünyasının kült kötü karakterlerinden Doktor Robotnik ise Jim Carrey imzasıyla beyaz perdeye taşınmıştı.

Sonic the Hedgehog 2 filminin vizyon tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Peki siz Kirpi Sonic’in perdedeki macerasına devam etmesine ne diyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Sonic the Hedgehog İncelemesi: Hızlı ve Çok Şirin!

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sanırım bu sefer Robitnik’e ağırlık verecekler. İlk film gayet başarılıydı. İkinci filminde de beklentim bu yönde. Jim Carrey efsaneydi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Maymunlar Cehennemi Filmi

Yeni Maymunlar Cehennemi Filmi Prodüksiyonu Yakında Başlayabilir

Elden Düşme Dünya - Wilhelm Genazino

Elden Düşme Dünya ile Wilhelm Genazino Külliyatı Genişliyor