in

Sonic Filminin Yapımcısı: “Filmi Ertelemek Verilecek En Doğru Karardı”

Oyun dünyasının sevilen kahramanı “Sonic the Hedgehog”un sinema uyarlaması geçtiğimiz aylarda ertelenmişti. Filmin yapımcısı bu kararın en doğrusu olduğunu itiraf etti.

Sonic
- Reklam -
- Reklam -

Sonic the Hedgehog oyun dünyasının sevilen karakterlerinden. Geçtiğimiz aylarda kendisinin bir de sinema uyarlaması haberini duymuş ve epey heyecanlanmıştık. Ancak gelen ilk fragman, izleyicinin hevesini adeta kursağında bırakmıştı.

Hayranlar, Sonic’in tasarımından o kadar nefret etmişti ki firma sevgili kirpimizi yeniden tasarlamak zorunda kaldı. Haliyle bu da filmin vizyon tarihinin ertelenmesi anlamına geliyordu.

Neticede Paramount’un Sonic the Hedgehog filmi Şubat 2020 tarihine ertelenmiş oldu.

- Reklam -

Filmin yapımcısı Tim Miller da süreç hakkında Variety‘ye bazı açıklamalarda bulundu ve verdikleri kararın arkasında durdu.
“Bakın, ben hayranlara katılıyorum. Jeff (filmin yönetmeni Fowler’ı kastediyor) de aynı fikirde. Fragman hayranlarla paylaşıldığında, oraya gittim ve yapılacak en önemli şeyin bu işi batırdığımı kabul etmek olduğunu aktardım.”
Tim Miller şunları da ekledi:
“Ben oraya gitmeden bir saat önce Fowler çoktan bir Tweet atmıştı. O iyi bir adam. Bu durumla başa çıkmak için en doğru yol buydu. Hayranların da söz hakkı var ve doğru olan yol onları dinlemekten geçiyor.”

Sonic
Bir hayranın kısa sürede hazırladığı ufak bir alternatif.

Yeni Sonic tasarımı henüz resmi olarak bizlerle paylaşılmadı. Ancak Miller tasarımla ilgili hayranların oldukça memnun kalacağını düşündüğünü ifade etti.

Yapım ekibinin ve yönetmenin ortak paydada buluşması oldukça önemli. Ayrıca hayranlara kulak vererek filmi ertelemek pahasına tasarımı yenilemek de izleyiciye duydukları saygıyı gösteriyor. Ya da en azından biz öyle düşünmek istiyoruz.

- Reklam -

Sonic karakteri Ben Schwartz’ın tarafından seslendiriliyor. Kötü adamımız Dr. Ivo Robotnik rolünde ise Jim Carrey’yi görüyoruz.

Şubat 2020 hızla yaklaşırken bir gözümüz de Sonic’in yeni tasarımında olacak.

Bu sırada sizleri Sonic tasarımı nedeniyle çokça eleştirilen ilk fragmanla baş başa bırakalım:

https://youtu.be/FvvZaBf9QQI
Kaynak: PC Gamer

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Hayranları memnun etmeye çalışmak zor mu zor şey :man_shrugging:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bazen film yapımlarında böyle başarılı amatörlere yer vermeliler bence. Hayranın yaptığı Sonic efsane duruyor.

  3. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    Dedective Pikachu’daki başarılı tasarımların ardından risk almadan yenilemeye gitmek doğru bir hamle. Şimdi ilgi de daha fazla olacaktır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stanley Kubrick

Stanley Kubrick’in Bilinmeyen 3 Senaryosu Ortaya Çıktı

Stanislaw Lem Çekiliş

ÇEKİLİŞ: Stanislaw Lem’den “Mükemmel Boşluk” ve “Siberya”