in

Söylenti: Yeni Karayip Korsanları’nın Başrolünde Bir Kadın Olacak

Johnny Depp’i yeni Karayip Korsanları’nda oynatmayı düşünmeyen Disney, seriyi kadın bir korsanla çekme planları yapıyor olabilir.

karayip korsanlari redd sparrow
- Reklam -
- Reklam -

Hatırlayacağınız gibi birkaç hafta önce Disney’in Karayip Korsanları serisini sıfırdan çekme kararı aldığını ve yeni filmlerde Johnny Depp’in Jack Sparrow karakterine yer verilmeyeceğini öğrenmiştik. Bu haber serinin hayranları tarafından pek de hoş karşılanmamış, sosyal medyada eleştiriler almıştı. Şimdiyse başka bir haberle gündemde korsanlarımız.

Aynı anda birkaç farklı kaynağın yayınladığı bir söylentiye göre Disney yeni Karayip Korsanları filminde başrolü kadın bir korsana vermeyi planlıyor. Bunun için de Disneyland’ın Karayip Korsanları gösterisinde bir süredir boy gösteren, Redd adında kızıl saçlı bir karakteri kullanmayı düşünüyorlar.

Biz bilmesek de Redd bir süredir hem Disneyland’ın hem de Karayip Korsanları gösterisinin büyük bir parçasını oluşturuyormuş. Hatta kendisi sürekli park civarında dolaşarak ziyaretçilerle de etkileşime girerek popülerliğini bir hayli arttırmış. Yani Disney’in Redd için daha büyük planları olduğu açık diyebiliriz. Bunun yanı sıra Disney yetkililerinin yeni seride güçlü bir kadın karakter görmek istedikleri de biliniyor.

- Reklam -
- Reklam -

Tabii bunların hepsi şimdilik yalnızca söylentiden ibaret. Ne kadarının doğru olduğunu (veya Ciri olayında olduğu gibi aşırı negatif yorum alırsa vazgeçip vazgeçmeyeceklerini) gelecek gösterecek. Deadpool‘un senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick tarafından hazırlanan filmin ne zaman gösterime gireceği de henüz kesin değil.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for galeme galeme dedi ki:

    Kadın, zenci ve eşcinsel olması lazım.

  2. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Benim için karayip korsanları öldü. Allah rahmet eylesin .

  3. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    SJW benden önce basılmış.

  4. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Bunu yerine evreni genişletseler! Ne bileyim, mesela Barbosa’nın gençliğine değinseler ya da
    o evrende geçen başka korsanların. Delirecem yav, illa sövmek mi lazım ?

  5. Avatar for Tilqi_Gin Tilqi_Gin dedi ki:

    Bence olur, neden olmasın? Kadın korsan ana karakterli bir seri fena olmaz benim için. Sıkıntı Karayip Korsanlarının sıfırdan çekilmesi. Bir kadın korsan ana karakterli bir film çekin ekstra olarak, nedir yani seriyi yeniden çekmenin olayı? 5-10 dakikalık Jack Sparrow karşılaşması falan koyup güzel bir hikaye de anlatırdın, gelecek filme de Jack ile kadının çatışmasını koyardın falan filan ne bileyim, olurdu bence. Sıkıntı kadın karakterde değil bence, sıkıntı yeniden çevrimde.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

ucan kralice ust

Ford Madox Ford’un Peri Masalı “Uçan Kraliçe” Raflarda

ilhan berk

İlhan Berk 100 Yaşında