in

Space Jam 2 Tam Adı ve Logosu LeBron James Tarafından Açıklandı

Space Jam 2 resmi adı ve logosu belli oldu. Duyuru, filmin başrolü ve ünlü NBA yıldızı LeBron James tarafından yapıldı.

Space Jam 2 Lebron James
- Reklam -
- Reklam -

Space Jam 2 artık resmi bir ada ve logoya sahip. Ünlü basketbolcu ve NBA yıldızı LeBron James, sosyal medya hesabından yaptığı kısa bir video paylaşımıyla şapkasında yer alan logoyu ve adı tüm takipçileriyle paylaşmış oldu.

1996 yılında çıkan canlı aksiyon ve animasyon karışımı Space Jam oldukça ilgi görmüş ve izleyiciler uzun süredir devam yapımının gelmesini beklemişti. Beklentiler nihayet gerçeğe dönüştü ve geçen yıl başlarında filmin geleceği resmi olarak duyuruldu. LeBron James, yeni macera için kamera karşısına geçen başrol olarak açıklandı. James’in yapımcı olarak da dahil olduğu yapımda Sonequa Martin-Green, Don Cheadle ve günümüzün en büyük basketbol yıldızlarından bazılarını da içereceği açıklandı. Pek tabii Looney Tunes karakterlerini de.

Sonunda, ikinci macera için çekimler geçen yılın yaz aylarında başladı. İkinci maceranın tam 25 yıl sonra, 16 Temmuz 2021 tarihinde beyaz perdede olacağı açıklandı.

- Reklam -

Fakat çekimler başladıktan sonra yapımla ilgili pek fazla haber paylaşılmadı. Sadece çekimler başlamadan hemen önce yönetmen değişikliğine gidildiğini ve Terence Nance yerine Malcolm D. Lee ile yola devam edileceğini öğrenmiştik. Bununla birlikte geçen ay çıkan bazı iddialar doğrultusunda Space Jam 2’nun Joker, Pennywise ve Maske gibi ikonik bazı karakterleri de içerebileceği konuşulmuştu.

Bunun dışında çekimler Koronavirüs pandemisi nedeniyle şu an için durmuş olsa da, daha önce planlanan vizyon tarihi hâlâ geçerli gözüküyor. Hayranlar filmin sağlık krizinden etkilenip etkilenmeyeceğini merak ederken LeBron James izleyicileri heyecanlandıracak bir paylaşımı sosyal medya hesabından yayınladı.

Yeni Maceranın Adı Space Jam: A New Legacy Oldu

Space Jam: A New Legacy

Ünlü basketbolcu Instagram hesabı üzerinden Space Jam 2 şapkası giydiği kısa bir video paylaştı. Şapka sadece filmin resmi logosunu göstermekle kalmıyor, aynı zamanda filmin tam adının Space Jam: A New Legacy olduğunu da doğruluyor.

Hemen aşağıdan yayınlanan paylaşıma göz atabilirsiniz:

- Reklam -

https://www.instagram.com/p/B_nkZubgRyI/

James’in açıklamada 2021 yılı olduğunu belirtmesi ve bazı Looney Tunes karakterlerini ifade eden emojileri dışında herhangi bir bilgi vermediği video yayınlandığı andan itibaren büyük bir ilgi gördü. Oyuncu daha önce 96 yılında yayınlanan ilk filmi devam ettirmek yerine bir sıfırdan yapım olduğunu zaten söylemişti. Haliyle A New Legacy (Yeni Bir Miras) alt başlığı oldukça uygun gözüküyor.

Muhtemelen Warner Bros. ve film ekibi bu şekilde hem eski izleyici kitlesinin aşina olduğunu bir yapımı devam ettirmek ama aynı zamanda yeni nesil kitleyi de içine çekecek bir film ortaya çıkarmak istiyor.

Yeni logo ve isim konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Öcüler Yetişkinler İçin Öcüler: 90’larda çocuk olmak

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Designated Survivor Netfflix Türkiye Rtük Sansür

Netflix Türkiye, RTÜK Talebiyle Designated Survivor’ı Sansürledi

Göbeklitepe Geometrik Desen

Göbeklitepe Gizemli Geometrik Desenler ile Gündemde