in

Space Jam 2 Filmine İlk Bakış: LeBron James Forması ile Gözüktü!

Space Jam 2 filminden LeBron James’e ilk bakış fırsatı! Looney Tunes kahramanları ile NBA yıldızlarını buluşturan yapım ufukta gözüktü.

Space Jam 2 LeBron James
- Reklam -
- Reklam -

Başrolünde LeBron James’in yer aldığı, Space Jam 2 filminden tadımlık ilk bakış görüntüsü paylaşıldı. Ünlü basketbolcuyu Toon Squad forması ile görüyoruz.

Michael Jordan’ın orijinal Space Jam forması, ortasında turuncu bir daire bulunan minimal beyaz bir tasarıma sahipti. Yeni buluşmada ise LeBron’ın şort ve üst formasının sağ tarafını tamamen kaplayan turuncu daire yer alıyor. Formaya hakim olan renk ise açık mavi.

Elbette ortada olmazsa olmaz olan “Toon Squad” logosu da yer alıyor. Hemen aşağıda yeni formanın LeBron James’li tanıtım videosunu izleyebilirsiniz:

- Reklam -

Orijinal ilk film, Looney Tunes’un emekliliğe henüz ayrılmış olan Jordan’ı, NBA’in en büyük yıldızlarından bazılarının yeteneklerini çalan uzaylılardan oluşan bir takım olan Monstars’a karşı bir basketbol maçı oynamaya ikna etmesini konu alıyordu.

Space Jam 2 Filminin Müzikleri Hans Zimmer’a Ait

Malcolm D. Lee (Night School, The Best Man, Girls Trip) tarafından yönetilen ve Black Panther yönetmeni Ryan Coogler ve Searching’in yazarı Sev Ohanian tarafından kaleme alınan, resmi adı Space Jam: A New Legacy olan Space Jam 2’nun konusu hakkında şu anda çok az şey biliyoruz. Çekimleri tamamlanmış olan filmin müziklerini ise Hans Zimmer üstlenecek.

- Reklam -

Don Cheadle, devam filminin kötü karakterini canlandırırken, NBA oyuncuları Klay Thompson, Anthony Davis, Damian Lillard, Chris Paul ve Kyle Kuzma da küçük sahnelerle de olsa yapımda yer alacaklar.

Space Jam 2 LeBron James

Bugs Bunny, Daffy Duck ve Marvin the Martian gibi popüler Looney Tunes kahramanları ile NBA yıldızlarını buluşturan yapım şu anda post prodüksiyon sürecinde.

Space Jam: A New Legacy filmi herhangi bir erteleme kararı almazsa 23 Temmuz 2021 tarihinde sinemalarda vizyona girecek. Yapım gerek Koronavirüs salgını yüzünden gerekse öncesindeki bazı idari kararsızlıklar nedeniyle tekrar tekrar gecikmek durumunda kalmıştı.

Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz ne yönde? LeBron James’in yeni forması hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce yeni Space Jam filminin konusu ne etrafında şekillenecek? Erteleme kararları hevesinizi kırmış mıydı? Fikirlerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Space Jam 2 Filmi Joker, Pennywise ve Maske’yi Konuk Edebilir

Kaynak: Games Radar

Oğuzhan Karacaoğlan

Edebiyatın her türü ile haşır neşir, konsept sanat ve karakter tasarımı delisi. İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrenimine devam eden arada bir kendi diyarlarında kaybolan en tazesinden bir yazar adayı.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for onurcee onurcee dedi ki:

    G.O.A.T kim? Hadi tartışalım. :rofl: :rofl:

  2. Avatar for Rena Rena dedi ki:

    Ilkini izlemiştim, hoşuma da gitmişti, Micheal Jordan Looney Tunes evreninde, Monstarlar falan, çok güzeldi. (Grafikleri azıcık beğenmedim o kadar) İkincisinin de öyle olacağını umuyorum.

  3. Avatar for AeroKnight-sama AeroKnight-sama dedi ki:

    Kobe Braynt’a da bir selam şart. RIP.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lucifer 5. Sezon Netflix Yayında İzle

Lucifer 5. Sezon Netflix’te Yayına Girdi

Ridley Scott Gucci Lady Gaga, Robert De Niro, Jared Leto Al Pacino

Ridley Scott, Gucci Suikastını Filme Çekiyor: Lady Gaga, Robert De Niro, Jared Leto ve Al Pacino Kadroda