in

Space Jam 2 Filmi Joker, Pennywise ve Maske’yi Konuk Edebilir

Space Jam 2 filminden sızdırılan fotoğraflar Joker, Pennywise ve Maske gibi karakterlerin yeni yapımda karşımıza çıkabileceğini gösteriyor.

Space Jam 2
- Reklam -
- Reklam -

Space Jam 2 filmi için hazırlıklar sürüyor. Warner Bros.’un yeniden çevrim olarak hazırladığı ve başrolünde LeBron James’i göreceğimiz yapım, sızdırılan bazı fotoğraflarla akılları karıştırdı. Paylaşılan görsellere göre yeni Space Jam filminde Joker, Pennywise ve Maske de karşımıza çıkabilecek.

Joe Pytka’nın yönettiği ilk film 1996 yılında vizyona girmiş ve kendisine has bir hayran kitlesi edinmişti. Michael Jordan’ın Bugs Bunny gibi Looney Tunes karakterleriyle buluştuğu yapım fantastik dünyasıyla dikkat çekmişti.

İlk filmden tam 25 yıl sonra vizyona girecek Space Jam 2 de Warner Bros.’un güçlü markalarından faydalanmasını bilecek gibi görünüyor.

- Reklam -

Space Jam 2

Yeni bir The Mask filmi uzun süredir gündemde. Jim Carrey’li 1994 yapımı filmden sonra seri bir türlü beklenen atılımı yapamamıştı. Şimdilerde Maske’nin kadın bir başrole verileceği bir yapım üzerine çalışmalar sürüyor. Jim Carrey’nin, Space Jam filminde en azından sesiyle de olsa yer alacağı söylentiler arasında.

Space Jam 2 Filmi, Warner Bros. Dünyasından Başka Karakterleri de Perdeye Getiriyor

Başrolünde LeBron James’i izleyeceğimiz yeni Space Jam yapımı, Warner Bros.’tan pek çok karakteri konuk edecek gibi görünüyor. Üstelik yalnızca The Mask değil, DC’nin meşhur karakteri Joker ve Stephen King’in It (O) romanında karşımıza çıkan Pennywise da filmde yer alabilir.

Space Jam 2 Joker Pennywise Maske

Sızdırılan görüntülerin yalnızca tek bir sahneye ait olması elbette mümkün. Joker, Pennywise ve Maske gibi isimlerin yeni filmde ağırlıklı bir rol alması zor görünüyor. Ancak yine de böyle bir kesişimin yaşanması birçok hayranı şimdiden heyecanlandırdı.

- Reklam -

Ayrıca bu 3 karakterin de yalnızca ses ve görüntü efekti yardımıyla karşımıza çıkacağı da konuşuluyor. Bu da Maske’nin sesi için Jim Carrey ihtimalini az da olsa artırıyor. Joker için Joaquin Phoenix ve Pennywise için de Bill Skarsgård isimlerinin ise bahsi bile geçmiyor.

Space Jam 2

Malcolm D. Lee’nin yönetmenliğini üstlendiği filmde LeBron James’e Sonequa Martin-Green ve Don Cheadle gibi isimler eşlik ediyor. Filmin vizyon tarihi ise herhangi bir erteleme kararı olmazsa 16 Temmuz 2021 olacak.

Peki sizin yapımdan beklentileriniz neler? Joker, Pennywise ve Maske tam olarak nasıl bir sahnede karşımıza çıkabilir? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* J.R.R. Tolkien’in Bitmemiş Öyküler Kitabı Özel Çizimlerle Genişliyor

Kaynak: We Got This Covered

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ragnarok 2. Sezon

Ragnarok 2. Sezon Onayını Aldı

Mars 2020 Perseverance

Mars 2020 Görevinde Kullanılacak Aracın Adı Açıklandı