in

Space Jam 2’nin Yapım Süreci Resmen Başladı

LeBron James, Space Jam 2’nin çekimlerinin resmen başladığını duyurdu. Yeni film ilkinin devamı değil, bir baştan çekim olacak.

space jam 2 lebron james
- Reklam -
- Reklam -

Başrolünü LeBron James‘in oynayacağı Space Jam 2 filminin çekileceği neredeyse 3 yıldır kulislerde fısıldanıp duruyordu. Ancak gelin görün ki ilk kez 2016 yılında duyurulan proje o zamandan beri somut bir adım atamamıştı. Ta ki bugüne kadar…

Ünlü basketbol yıldızı LeBron James kişisel sosyal medya hesabı üzerinden Space Jam 2’nin çekimlerinin başladığını resmen duyurdu. Müjdeli haberi Twitter üzerinden hayranlarıyla paylaşan sporcunun heyecanı dikkatlerden kaçmadı.

Adamım, şimdi kafama dank etti. Harbiden de Space Jam 2’yi çekiyorum!! Bu son derece gerçek üstü ve buna bir türlü kafam basmıyor! Nereden geldiğimi ve büyürken neler gördüğümü düşününce buna inanasım gelmiyor! Gerçekten de minnettarım ve kendimi çok mutlu hissediyorum. Bu DELİLİK.

- Reklam -

Öte yandan filmle ilgili ilk detaylar da elimize ulaşmaya başladı. En şaşırtıcı olanı şimdiye dek hep “Space Jam 2” olarak anılmasına rağmen yeni filmin bir devam yapımı değil, bir baştan çekim (reboot) olacağı… Yani ilk filmdeki olayları yok sayacak.

LeBron James’in dışında Sonequa Martin-Green‘in (Star Trek: Discovery, The Walking Dead) de filmde yer alması planlanıyor. Ayrıca ünlü basketbolculardan Anthony Davis ve Klay Thompson‘ın da kadroya dahil edilmesi düşünülüyor. Ancak şimdilik hiçbiri için kesin bir duyuru yapılmış değil. Filmde yer alacağı garanti olan biri varsa o da Bugs Bunny sanırız 🙂

LeBron James, NBA efsanesi Michael Jordan’ın yerini tutar mı, yeni filmin ilkinin tadını verebilir, Coyote bu sefer Road Runner’ı yakalacak mı bilmiyoruz. Tüm bu soruların cevabını ancak 16 Temmuz 2021‘de alabileceğiz. O zamana dek üçlük çizgisinin etrafında takipteyiz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for mit mit dedi ki:

    Niye devam değil ya? :confused:

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Baştan çekim mi?? Şeytan diyor film işine gir. :smiley:

  3. Avatar for AhmetUsay AhmetUsay dedi ki:

    MJ yerine LJ olsun demişler. MJ 80-90’lı neslin çocukluk kahramanıydı. LJ 2000-2010’lu o yüzden çekilmesi bence iyi ve tam isabet olmuş. Bakalım sıradaki süperstar kim olacak.

  4. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Yeniden çekimlerden artık gına geldi ya. Hellboy’un başına gelenler Space Jam’in de başına gelecek.

  5. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    Michael Jordan’ın kendine has özgüveni ve sempatikliği ilk filmin başarısında önemli bir rol oynamıştı. Lebron’un burnu havada antipatikliği bakalım filme ne kadar etki edecek.

    Bu bir yana, yapımcı olsam ben de Lebron’a böyle bir film çektirmek isterdim. Gişe bir yana, oyuncaklar, kokulu silgiler vs. geri dönüşü garanti yatırım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

Annabelle 3

Annabelle 3 Korkutmaya Devam Ediyor mu? (Spoiler’sız Video İnceleme)

Tek Meyve Portakal Değildir

Biraz Elma, Biraz Nar: Tek Meyve Portakal Değildir