in ,

Space Jam: A New Legacy Fragmanı: LeBron James’li Looney Tunes Filmi Yolda

Space Jam: A New Legacy’nin beklenen ilk fragmanı nihayet yayınlandı. Warner Bros., 1996 klasiğini LeBron James ile devam ettiriyor.

Space Jam: A New Legacy Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Space Jam: A New Legacy filmi için uzun zamandır beklenen ilk fragman nihayet yayınlandı. LeBron James’in başrolünde yer aldığı yapım Looney Tunes dünyasının yanı sıra Game of Thrones, Iron Giant ve çok daha fazlasına göndermelerde bulunuyor.

NBA ikonlarından NBA ikonu LeBron James’in başrolünde yer aldığı A New Legacy, Michael Jordan’ın Looney Tunes ile bir basketbol maçı kazanmak için takım kurduğu 1996’daki Space Jam’in uzun süredir beklenen devam filmi niteliğindedir.

Space Jam: Yeni Efsane devam filmi gibi dursa da bazı önemli yönlerden orijinal filmden ayrılıyor. James, Space Jam’i, esas olarak kendisi ve kurgusal oğlu Dom arasındaki ilişki etrafında dönen bir aile filmi olarak tanımlıyor. İkili, kendilerini WB karakterleriyle dolu bir sanal gerçekliğe hapsolmuş halde buluyor ve Don Cheadle’ın canlandırdığı Al-G Rhythm’ine karşı koymaya çalışıyor.

- Reklam -

Warner Bros.’un geçen sene sonunda duyurduğu sinema filmlerinin aynı anda HBO Max’te olacağı duyurusu Space Jam 2’yi de kapsıyor. Film temmuz ayında gösterime girecek. Yayınlanmasına birkaç ay daha varken stüdyo pazarlama kampanyasını nihayet başlatmış bulunuyor. Kısa süre önce karakter posterlerinden oluşan bir koleksiyon paylaşılmıştı. Şimdi ise uzun süredir beklenen fragman nihayet yayınlandı.

GÜNCELLEME: Film için yeni bir fragman daha yayınlandı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz:

Space Jam: A New Legacy Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

İlk yayınlanan fragmanı da aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube video

Yönetmenliğini Malcolm D. Lee’nin üstlendiği filmin yapımcıları arasında Maverick Carter ile Black Panther yönetmeni Ryan Coogler da yer alıyor. Bazı ebeveynlerin çocuklarıyla bağ kurmak için ne kadar ileri gidebileceklerini açığa çıkaran bu dönüşümsel yolculuk iki dünyanın manik bir karışımı gibi gözüküyor.

- Reklam -

Yoldan çıkmış bir yapay zeka tarafından küçük oğlu Dom’la birlikte dijital bir alana hapsedilen LeBron’ın kendilerini sağsalim eve götürebilmek için yapması gereken tek şey yapay zekâya karşı kazanması.

Ünlü basketbolcunun ekibinde Bugs, Lola Bunny ve disiplinsizlikleriyle ünlü bütün Looney Tunes çetesine bulunuyor. Yapay zekânın dijitalleştirilmiş şampiyonları ise daha önce hiç görmediğiniz profesyonel basketbol yıldızlarından oluşan süper güçlü bir kadroya sahip. Oğluyla bağını yeniden tanımlayacak ve kendimiz olmanın gücüne ışık tutacak olan, LeBron’ın hayatının bu en önemli mücadelesinde Tunes’a karşı Goons. Aksiyona hazır Tunes’lar gelenekleri ezip geçiyor, benzersiz yeteneklerini süper şarjlıyorlar ve oyunu kendi yöntemleriyle oynayarak “Kral” James’i bile şaşırtıyorlar.

Space Jam: A New Legacy, 16 Temmuz 2021 tarihinde beyaz perde ile birlikte HBO Max’te de gösterime girecek.

Beklenen film için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Sizce ilki kadar ses getirecek bir yapım olacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Muhteşem bir şey beklemiyorum tabii ki. Fragman güzel, film de ortalama, sıradan, eğlencelik bir film. Aİr Jordan abimize de selamlar. :smiley:

  2. Avatar for Lezek Lezek dedi ki:

    Bence keyifli ve eğlenceli bir film olacak :thinking:. Jordan’lı Space Jam gibi bir efsane olması zaten mümkün değil. Tamamen farklı bir dönemdeyiz. Ama taşıdığı anlam itibariyle gayet yerinde bir devam filmi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

haruki murakami konuşma

Haruki Murakami: “Kalbinizle Düşünmezseniz İyi Bir Roman Yazamazsınız”

Ölü Piksele Ağıt - Arda Arel

Arda Arel Başka Dünyaların Kapılarını Ölü Piksele Ağıt ile Aralıyor