in ,

Space Sweepers: Netflix’ten Kore Yapımı Bilimkurgu Filmi

Space Sweepers fragmanı yayınlandı. Netflix, Kore yapımı yeni bilimkurgu macerası ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Space Sweepers fragman
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in Güney Kore yapımı bilimkurgu filmi Space Sweepers için aksiyon dolu bir fragman yayınlandı. Yeni maceraya ait görüntüler, Galaksinin Koruyucuları tadında bir film izleyeceğimizi gösteriyor.

2092 yılında Dünya’da başlayan macera, gezegenin artık yaşanabilir bir yer olmadığını gösteriyor. Dünya halkı uzayın derinliklerine doğru yolculuklara başlıyor. Yeni yayınlanan fragman da bizlere The Victory’de para kazanmak için uzay enkazını kovalayan sıra dışı bir grubu tanıtıyor.

Dört kişiden oluşan ekip, seyahatleri sırasında küçük ve tatlı bir çocuk olduğunu düşündükleri bir şeye rastlıyorlar. Ancak rastladıkları şeyin gerçekte inanılmaz derecede tehlikeli olduğuna inanılan insansı bir robot. Dört kurtarıcı başlangıçta robotu satmayı planlasa da işler hızlıca ters gitmeye başlıyor.

- Reklam -

“Değerli Çöplerle Dolu, Muazzam Bir Evren!” alt metni ile yeni yayınlanan aksiyon dolu resmi fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Space Sweepers Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Dizinin resmi konusu da şu şekilde verilmiş:
2092’de uzay çöplerinin ve gerçekleşmesi zor hayallerin peşine düşen sıra dışı bir grup, masum bir insansıyı takas etmeye çalışırken korkunç sırları açığa çıkarır.
Filmin yönetmeni olan Jo Sung-hee, Phantom Detective (2016), A Werewolf Boy (2012), End of Animal (2010) ve Don’t Step Out of the House (2009) gibi yapımları ile tanınıyor. Ödüllü yönetmen, Space Sweepers üzerinde on yıl önce çalışmaya başlamıştı. Ancak Huayi Tencent şirketinin yaptığı büyük yatırım sayesinde Mayıs 2019’da prodüksiyon işleri hızlandı. İki ay sonra da ana çekimler başladı ve Kasım 2019’da sona erdi. Bir yıldan fazla süredir post prodüksiyonu süren yapım nihayet çıkmaya hazır. Kore’nin Star Wars’ı olmaya aday olan film, özellikle özel efektleri ve büyük bütçeli olduğunu belli eden set tasarımları ile dikkat çekiyor.

Space Sweepers’ın başrollerinde Tae-ho rolünde Song Joong-ki, Kaptan Jang rolünde Kim Tae-ri, Tiger Park rolünde Jin Seon-kyu, Yoo Hae-jin ve Richard Armitage gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Space Sweepers5 Şubat 2021’de Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Peki ya sizler Space Sweepers’ın fragmanını nasıl buldunuz? Sizce ortaya nasıl bir yapım çıkacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Güzel görünüyor. Efektler vb. göze batmıyor.

  2. Avatar for MustafaYildiz MustafaYildiz dedi ki:

    Seyirlik güzel bir film gibi görünüyor. Tam kafan çok bulanık boş film izleyeyim filmi ve bir çok netflix bilimkurgusundan daha iyi ama niye filmin özetini fragmana koydunuz. Hikayede süpriz beklemiyoruz ama keşke görmeseydim.

  3. Avatar for mephisto mephisto dedi ki:

    İlk trailerı düştüğünden beri bekliyordum. Efektlere iyi para yatırmışlar, gayet iyi görünüyor. Song Joongki, Kim Taeri falan da oldukça iyi oyuncular. Basit hikayeli, güzel bir bilimkurgu izleyeceğiz bence. Tam eğlencelik.

  4. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Robotun etrafını iplemezmiş gibi kendi işine baktığı hallerine bayıldım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Örümcek Yıldızlar

Yakınındaki Yıldızları Parçalayan Örümcek Yıldızlar Keşfedildi

Suicide Squad Joker

David Ayer, Suicide Squad Filminden Kesilmiş Bir Joker Sahnesi Paylaştı