in

2022 Çıkışlı Korku Filmi “Speak No Evil” Yeniden Çekiliyor

Speak No Evil filmi için ‘remake’ çalışmaları başladı. Blumhouse Productions, henüz geçen yıl vizyona giren korku yapımını yeni isimlerle tekrar ele alıyor.

Speak No Evil Filmi Yeniden
- Reklam -
- Reklam -

Speak No Evil filmi yeniden çekilecek. Christian Tafdrup’ın 2022 yılında izleyicilerle buluşan ve festivallerde ses getiren korku draması; kısa bir sürenin ardından remake oluyor.

Bağımsız korku filmleriyle adından söz ettiren Blumhouse Productions, başrolünde James McAvoy’un yer alacağı yeni bir Speak No Evil filmini duyurdu. Yeniden çevrimin senaristliğini ve yönetmenliğini ise James Watkins (Eden Lake, Bastille Day) üstlenecek.

Danimarka yapımı film, Toskana’ya tatile gelen biri Hollandalı, diğeri Danimarkalı iki ailenin tanışıp hızlıca arkadaş olmasıyla başlıyor. Aradan geçen ayların ardından özgür ruhlu Hollandalı aile, bir hafta sonu tatili için daha muhafazakâr olan Danimarkalıları kırsal kesimdeki evlerine davet ediyor. Danimarkalıların, kır evindeki tatsızlıklara karşı kibar kalmaya çalışmasıyla işler iyice karışıyor.

- Reklam -

Speak No Evil Filmi Blumhouse

Eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan ve korku izleyicisi tarafından genellikle beğeniyle karşılanan yapım, kısa sürede adını uluslararası kitlelere duyurmaya başarmıştı. Yeniden çevrimin, orijinal filmin hikâyesini ne kadar takip edeceği ve üzerinde hangi değişiklikleri yapacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

Speak No Evil Yeniden Çevrimi 2024’te Vizyona Girecek

Orijinal filmde Morten Burian, Sidsel Siem Koch ve Fedja van Huet gibi İskandinav isimler yer alıyordu. Yeni yapımda ise X-Men: First Class, The Last King of Scotland ve Atonement ile tanınan James McAvoy başrolü üstleniyor. BAFTA ödüllü oyuncu korku camiasında son olarak It: Chapter 2 ile adından söz ettirmişti. McAvoy daha önce Blumhouse Productions ile Split ve Glass yapımlarında da birlikte çalışmıştı.

Christian Tafdrup ve Mads Tafdrup’ın senaryosuna dayanan yeniden çevrimin başına geçen James Watkins; son olarak casus ve gerilim dizisi The Ipcress File’ı yönetmişti. Watkins ayrıca Black Mirror’ın sevilen bölümü Shut Up and Dance’ın da yönetmenliğini üstlenmişti.

- Reklam -

Speak No Evil Filmi Blumhouse Yeni

Jason Blum, Blumhouse adına yeni Speak No Evil filminin yapımcılığını üstlenecek. Ayrıca Paul Ritchie, Christian Tafdrup, Jacob Jarek ve Bea Sequeira yönetici yapımcılar olarak yapımdaki yerini alacak.

Yeni Speak No Evil filmi Universal Pictures’ın dağıtımıyla 9 Ağustos 2024’te sinemalardaki yerini alacak.

Siz bu kadar kısa süre içinde çıkan bir yeniden çevrim kararını nasıl yorumluyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Taylor Swift - William Shakespeare

Shakespeare Uzmanından Çarpıcı Kıyas: “Taylor Swift Gerçek Bir Ozan”

Gençlik Güzel Şey İncelemesi

Gençlik Güzel Şey İncelemesi: Bir Akademisyenin Gözünden Üniversite Öyküleri