in

Spider-Man 3 Filminin Adı ve Kötüleri Belli Oldu

Tom Holland’lı Spider-Man 3 filminin tam adı ve kötü karakterleri belli oldu. Temmuzda çekimleri başlaması planlanan yapımda esas kötülerden birini Henry Cavill veya Jason Momoa oynayabilir.

Spider-Man 3: Home Run Kraven
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Stüdyoları’nın önümüzdeki temmuz ayında çekimleri başlaması planlanan Spider-Man 3 filminin hem adı  hem de ana kötüleri sızmış olabilir.

4Chan sitesine dayandırılan kaynaklara göre yeni filmin adı Spider-Man: Home Run olacak. MCU’daki üçüncü maceranın kötülerinin de Scorpion ile Kraven olacağı belirtildi.

Hayranları daha çok heyecanlandıran bir diğer haber, Kraven rolü için Marvel Stüdyoları’nın Henry Cavill veya Jason Momoa ile anlaşmak istediği ve bu anlamda çalışmalar yürüttüğü yönünde.

- Reklam -

kraven ve scorion

Ancak pek tabii Momoa halihazırda DC Sinematik Evreni’nin Aquaman’i olarak biliniyor. Üstelik Aquaman 2’nun ön prodüksiyonu da sürüyor. Bu sebeple Marvel gerçekten de oyuncu ile anlaşmak istiyorsa bile Warner Bros. ve DC cephesinin bu duruma pek de sıcak bakacağı söylenemez. Ancak geçtiğimiz yıl Superman rolünü bırakmış olan Henry Cavill için şimdilik böyle bir sorun yok gibi duruyor. Yani rolü alma ihtimali Momoa’ya göre daha olası.

Spider-Man: Home Run Filminde Daredevil Olacak mı?

Ayrıca Stranger Things dizisinde Steve Harrington karakterini canlandıran Joe Keery ile Criminal Minds ve The Marvellous Mrs. Maisel gibi yapımlarla tanınan Jane Lynch da filmde yer alacak diğer isimler olarak gösteriliyor.

Scorpion rolü için adı geçen isim ise Kanadalı aktör Michael Mando. Better Call Saul dizisiyle yıldızı paralayan oyuncu bu ay başında Twitter hesabından akrep emojili yorumsuz bir fotoğraf paylaşmıştı. Bu da Scorpion rolünü aldığı söylentilerini güçlendiriyor.

Tüm bunlarla birlikte sürpriz şekilde Charlie Cox’un Daredevil olarak filmde yer alacağı da gelen duyumlar arasında. Çizgi romanlar ve daha önce çıkan çizgi filmlerde pek çok kez birlikte çalışmış ikili, eğer iddialar gerçekleşirse ilk defa sinema perdesinde bir araya gelmiş olacaklar.

spider-man 3 daredevil
Çizim: Yadvender Singh Rana

Yine de tüm bunların şimdilik bir iddia oduğunu ve Marvel Stüdyoları tarafından resmi olarak doğrulanmadığını hatırlatalım. Koronavirüs salgını nedeniyle birçok çekim durmuşken ve vizyon tarihleri ertelenmişken, Spider-Man 3 için de çekim tarihlerinin ertelenmesi söz konusu olabilir. Bu da filmle ilgili olası bazı haberleri daha geç şekilde alacağımız anlamına geliyor.

Ertelenme olmadığı takdirde filmin şu an için açıklanan vizyon tarihi 16 Temmuz 2021.

Üçüncü film için iddia edilen isim, kötüler ve oyuncular hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Corona Virüsü Nedeniyle Çin’de Kapanan Sinemalar Yeniden Açılıyor

Kaynak: cosmicbook

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Asude Asude dedi ki:

    Eğer daredevil haberi doğruysa mutluluktan uçarım herhalde😂

  2. Avatar for Expelliarmus Expelliarmus dedi ki:

    Daredevil ile Spiderman sahiden birbirine çok uyumlu. İkisi de öldürmeyi sevmeyen kahramanlar. Film için güzel konu olur. Zaten çizgi romanlarda da ikisinin ortak düşmanı var: Kingpin


    Keşke o da olsaydı. Ama ben Spiderman ve Daredevil tarzı yerine Punisher’i tercih ederim.
  3. Avatar for Burak_Ahmet_Berke Burak_Ahmet_Berke dedi ki:

    Artık lütfen çocuk filmi olmasın. Ki DD varken çocuk filmi olması biraz zor.

  4. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Örümcek Adam’da sadece Tobey Maguire’nin oynadıklarını seviyorum.Diğer çekilenleri beğenmedim.

  5. Avatar for Sherlock1 Sherlock1 dedi ki:

    Bence film şu tarz olacak:
    Daredevil New York’ta çetelerle savaşırken garip bir şey hisseder sonra o hissetiği şeyi daha önce hiç hissetmediğini fark eder. Yaklaşır, yaklaşır ve o şey onu içine çeker. Daredevil boyut değiştirmiştir. O şey bir portaldır. Artık Daredevil MCU evreninde. Ardından Daredevil Spiderman ile tanışıp kostümünü alır kendisi çok iyi bir avukat olduğu için Spiderman olarak Peter’ın avukatlığını yapıp Peter’ı kurtarır.Sonra Daredevil’ın bir filmi çıkar ve Daredevil filmde kendi evrenine geri dönmenin yollarını arar.
    Evet benim görüşlerim böyle. Umarım bu tarz olur bence güzel.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

KR Kitap Kulübü #14 Shirley Jackson - Piyango ve Diğer Öyküler

KR Kitap Kulübü #14 Shirley Jackson – Piyango ve Diğer Öyküler

bir yaz gecesi rüyası alıntıları - William Shakespeare

Shakespeare’in Bir Yaz Gecesi Rüyası Oyunundan Aşkın Her Yönünü Anlatan 10 Alıntı