in

Spider-Man 3, Benedict Cumberbatch’li Doctor Strange Karakterini İçerecek

Benedict Cumberbatch, Spider-Man 3 filminde Doctor Strange rolüyle bir kez daha hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Spider-Man 3 Doctor Strange Benedict Cumberbatch
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man 3 filminde Doctor Strange rolüyle Benedict Cumberbatch de rol alacak!

Yeni Örümcek Adam filmi sürpriz isimlerle geliyor. Daha henüz, The Amazing Spider-Man 2 filminde Electro karakterini canlandıran Jamie Foxx’un geri döneceği yönündeki haberini almıştık. Şimdi de Marvel Sinematik Evreni’nin en ünlü karakterlerinden biri daha seriye dahil oluyor.

Sony’nin iki farklı Spider-Man serisi denemesi sonrasında karakter Marvel evrenine geri dönmüştü. Tom Holland’lı yeni karakter ilk olarak Captain America: Civil War’da gözükmüştü. Daha sonra yayınlanan Spider-Man: Homecoming’de, Tony Stark’ın Peter Parker’la olan bağını ve yaptığı akıl hocalığını izlemiştik. Avengers: Infinity War ile Peter Parker’ın da yok olması, Tony’nin Endgame filminde gerekli fedakarlığı yapmasını sağlayan önemli etkenlerden biri olmuştu.

- Reklam -

Spider-Man 3 Doctor Strange

Iron Man’in vedasından sonra ikinci film Spider-Man: Far From Home’da akıl hocalığını Happy Hogan ile Nick Fury kılığındaki Talos üstlenmişti. Şimdiyse bu görevi devralacak yeni bir isim var!

Spider-Man 3 ile Doctor Strange’i Görecek Olmamız Çoklu Evrenler Konseptini İşaret Ediyor

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Benedict Cumberbatch, Spider-Man 3 filminde Doctor Strange rolünü yeniden canlandıracak. Karakterin, Iron Man’le benzer şekilde Peter Parker’a akıl hocalığı yapacağı ifade ediliyor. Filmin çekimlerine bu ayın sonunda Atlanta’da başlaması beklenirken, Doctor Strange in the Multiverse of Madness da yakın zamanda Londra’da çekime başlayacak. Çekimler benzer tarihlerde yapılacağı için Cumberbatch’in filmdeki sahnelerini ne zaman veya nerede çekeceğinin ayrıntıları belirsiz.

Doctor Strange’in filme dahil edilmesi göz önüne alındığında, Spider-Man 3’nin çoklu evrenlerle ilgili senaryonun içerisine dahil olduğu daha da açık hale geliyor. Bu sayede alternatif evrenler konsepti de kanıtlanmış oluyor. Bu konsept, Sony’nin Oscar’lı animasyon filmi Spider-Man: Into the Spider-Verse’de derinlemesine incelendi ve stüdyolar bu çoklu evreni MCU’yu içerecek şekilde genişletecek gibi görünüyor. Şu anda bu sadece bir spekülasyon olsa da, Foxx’un Electro’su ve Cumberbatch’s Strange’inin dahil edilmesinin en mantıklı açıklaması bu gibi gözüküyor.

- Reklam -

Doctor Strange 2 Benedict Cumberbatch

Her iki filmin de çekimlerinin başlamasıyla birlikte içerikleri hakkında daha fazla bilgi edineceğiz. Şu an için Spider-Man 3 17 Aralık 2021’de, Doctor Strange in the Multiverse of Madness ise 25 Mart 2022 tarihinde vizyonda olacak.

Peki ya sizin teorileriniz neler? Sizce evrenler bir araya gelecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Avengers: Endgame Yönetmenleri ile Obama Ailesi Ortak Film Yapacak

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Peripheral amazon dizi - Chloë Grace Moretz

The Peripheral: William Gibson Bilimkurgusu Westworld Yaratıcılarının Eliyle Dizi Oluyor

Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler 3 Türkiye

Muzır Bulunan Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler’in 3. Cildi Türkiye’den Kadınları Anlatıyor