in

Spider-Man 3 Filminin Çekim Tarihi Açıklandı

Spider-Man 3 çekimlerinin başlangıç tarihi Tom Holland tarafından açıklandı. Marvel Sinematik Evreni’nin bir parçası olarak devam edecek yapımda ön hazırlıklar sürüyor.

Spider-Man 3 Çekim tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man 3 film çekimlerinin başlangıç tarihi belli oldu. Marvel Sinematik Evreni’nin önemli bir parçası haline gelen Tom Holland’lı Örümcek Adam serisi, Disney ve Sony ortaklığında üçüncü defa beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor.

MCU’nun en sevilen karakterlerinden biri olarak sinemada üçüncü kez boy gösteren Spider-Man, yeni serinin üçüncü filmiyle bir kez daha karşımıza çıkacak. Geçtiğimiz yıl ikinci film Spider-Man: Far From Home’un vizyona girmesi sonrası Disney ve Sony arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle kısa bir süre de olsa karakterin yolları Marvel ile ayrılmıştı. Ancak bu ayrılık kısa sürmüş, mahallemizin dost canlısı komşusu Örümcek Adam, yuvaya geri dönmüştü.

Spider-Man 3 Tom Holland

- Reklam -

Yeni anlaşmaya göre Tom Holland tarafından canlandırılan Örümcek Adam, Marvel Sinematik Evreni’nde geçen bir film daha yapacaktı. Özellikle ikinci filmin sonu birçok soru işaretiyle bitmişken serinin aynı isimler tarafından Marvel Stüdyoları’nda çekilecek olması birçok hayranı rahatlatmıştı. Bu yıl ön prodüksiyonu başlayan film için nihayet bazı somut gelişmeler var.

Spider-Man 3 Çekimleri Temmuz Ayında Başlayacak

Holland’lı Peter Parker versiyonu ilk olarak 2016 yılında gösterime giren Captain America: Civil War filminde gözükmüş ve o tarihten itibaren büyük bir hayran kitlesi kazanmıştı. O günden beri farklı zamanlarda açıklamalar yapan Tom Holland bazen gizli kalması gereken bilgileri de paylaşarak hayranları mutlu etmişti. İşte bu isim geçtiğimiz günlerde Inquirer.net’e konuştu ve Spider-Man 3 çekimlerinin Temmuz 2020’de başlayacağını söyledi. Tarihle ilgili olarak daha önce de bazı söylentiler vardı ancak Holland tarafından ilk kez doğrulanmış oldu.

Tom Holland Spider-Man 3

- Reklam -

Film çekimleri ilk olarak Atlanta’da başlayacak. Ardından İzlanda da dahil olmak üzere birçok farklı yerde üretim devam edecek. Holland, filmin çekim başlangıcını duyurmasının yanı sıra Spider-Man 3 senaryosunu da “kesinlikle delice” olarak nitelendirdi ve Zendaya’nın Michelle “MJ” Jones olarak geri döneceğini söyledi.

Henüz alt başlığı resmi olarak açıklanmayan Spider-Man 3 filminin Türkiye vizyon tarihi ise 16 Temmuz 2021 olarak açıklandı. Elbette bu tarih önümüzdeki günlerde ertelemeye maruz kalabilir.

Vizyona girmeye hazırlanan filmlerin bile çekimleri tamamlandığı halde neredeyse bir yıl sonrasına atılan vizyon tarihlerine baktığımızda sizce Koronavirüs endişesiyle çekim tarihleri ertelenir mi? Peki üçüncü film için konunun ne olmasını isterdiniz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Last Witch Hunter - Vin Diesel

Vin Diesel, The Last Witch Hunter 2 Filmini Duyurdu

Fast & Furious 9 Vizyon Tarihi

Fast & Furious 9 Vizyon Tarihine Corona Virüsü Darbesi