in

Spider-Man 3, Doctor Strange 2 ve Thor: Love and Thunder Filmlerinin Vizyon Tarihi Değişti

Spider-Man 3, Doctor Strange 2 ve Thor: Love and Thunder yeni vizyon tarihlerine sahip. Daha önce değişen tarihler, devam eden Koronavirüs pandemisi nedeniyle yeniden revize edildi.

Spider-Man 3 Doctor Strange 2 Thor: Love and Thunder
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man 3, Doctor Strange 2 ve Thor: Love and Thunder filmleri artık yeni bir çıkış tarihine sahip. Koronavirüs nedeniyle halihazırda çekimleri devam eden veya ertelenen tüm filmlerin vizyon tarihleri değişmeye devam ediyor. Ancak Disney’in Nisan başında zaten yaptığı bu tarih değişiklikleri iki film için yeniden revize edildi. Bununla birlikte bir yeni film daha erteleme aldı.

Koronavirüs pandemisi dünya üzerinde etkisini göstermeye devam ediyor. Her geçen gün yeni vaka ve ölüm sayıları artarken eğlence sektörü de hayat şartlarının normale döneceği zamanı bekliyor. Daha şimdiden neredeyse 2 aya yakın bir süredir sinema ve tiyatro salonları, opera binaları ve Disneyland gibi eğlence merkezleri kapalı durumda. İşin kötü yanı hiç kimse ne zaman açılacaklarına dair net bir tarih de veremiyor. Haliyle bu belirsizlik sektörü ekonomik açıdan olumsuz etkiliyor.

Spider-Man 3 Çekim tarihi

- Reklam -

Tüm bunların yanında hayranların merakla beklediği birçok film de erteleme aldı. Çekimleri başlamış filmlerin tamamı durdurulmuş haldeyken bir yandan setleri hazır olan yeni yapımlar da iptal edildi. Önceleri Nisan ve Mayıs ayları için yapılan tahminler, şu anda en iyi ihtimalle Temmuz ayı olarak gösteriliyor. Tedavi veya aşı bulunmadığı takdirde yılın tamamını kaybettiğimizi düşünen analistler de bulunuyor.

İşte bu belirsizlik sinema sektörünün devlerinden Disney’in Marvel Sinematik Evreni’ndeki beklenen 2 yapımını daha ertelemesine neden oldu. Açıkladığı yapımlardan birinin vizyon tarihi de bir hafta öne çekildi.

Doctor Strange 2 film

Spider-Man 3, Doctor Strange 2 ve Thor: Love and Thunder Filmleri Ne Zaman Çıkacak?

İlk defa erteleme alan Spider-Man 3, normalde 16 Temmuz 2021’de beyaz perdedeki yerini alacaktı. Ancak şimdi dört aylık bir ertelemeyle, normalde Doctor Strane 2’nun çıkacağı tarih olan 5 Kasım 2021’e ertelenmiş oldu. Geçen ay sonuna doğru çıkan bir haberde film adının Spider-Man: Home Run, kötülerinin de Scorpion ile Kraven olacağı iddia edilmişti.

- Reklam -

Doctor Strange’in devam yapımı olan Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi 5 Kasım 2021’e ertelenmişti. Normalde ilk açıklandığında 7 Mayıs 2021’de beyaz perdede olacak film 6 aylık bir erteleme almıştı. Fakat bu güncel tarihi de Spider-Man 3’e kaptırmış oldu. Geçtiğimiz günlerde Sam Raimi’nin yönetmeni olarak açıklandığı Doctor Strange 2, açıklanan yeni tarihten 4 ay sonrasına ertelendi ve yeni vizyon tarihi 25 Mart 2022 oldu.

Thor: Love and Thunder Christian Bale

Thor’un dördüncü filmi olarak karşımıza çıkacak Thor: Love and Thunder da Disney’in Nisan başında ertelediği filmler arasında yer alıyordu. Normalde 18 Şubat 2022 olarak açıklanan vizyon tarihi bir hafta öne çekildi ve 11 Şubat 2022 olarak duyuruldu. Bu değişiklik de muhtemelen Doctor Strange 2 filmiyle aralarına biraz daha mesafe koymak adına yapıldı.

Değişen bu yeni tarihlerle birlikte virüs salgını kısa süre içerisinde sonlansa bile hayranlar filmleri izlemek için bir süre daha beklemek zorunda kalacaklar. Peki ya sizin merakla beklediğiniz yapım hangisiydi? Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Thanos, The Eternals ile Sinema Perdesine Geri Gelebilir

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ghost in the Shell SAC 2045 2. Sezon

Ghost in the Shell: SAC 2045 2. Sezon Onayını Aldı

King Arthur Merlin

Merlin 6. Sezon ya da Sinema Filmi Neden Gelmedi?