in

Spider-Man 3 Bir Kez Daha Ertelendi

Spider-Man 3 yeniden ertelendi. Marvel Sinematik Evreni’nin en sevilen kahramanlarından Örümcek Adam 3. filmi için biraz daha beklememiz gerekecek.

Spider-Man 3 Doctor Strange
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man 3, bir kez daha Koronavirüs pandemisine yenik düştü. Daha önce de pandemi yüzünden erteleme alan Örümcek Adam 3, kısa bir süre de olsa yeni erteleme ile karşı karşıya kaldı.

Sony, Tom Holland’ın başrolünde olduğu şimdilik resmi adı belli olmayan Spider-Man 3 filmini 1.5 ay daha erteledi.

Captain America: Civil War ile Marvel Sinematik Evreni’ne katılan ve hayranlarca oldukça sevilen Spider-Man, şimdiye kadar aynı evrende 2 solo filmle karşımıza çıktı. Civil War sonrası Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame ile de karşımıza çıkan Tom Holland’lı Örümcek Adam, şimdilerde üçüncü macerası için çekimlere başlamayı bekliyor. Ancak görünen o ki, halihazırda bir erteleme almış olan film yeni bir tane daha almış durumda.

- Reklam -

Spider-Man 3 Örumcek Adam

Birkaç ay önce beklenen birçok yapım, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisi nedeniyle erteleme almıştı. Spider-Man’in üçüncü macerası da bundan nasibini almış ve normalde 16 Temmuz 2021’de beyaz perdede olacakken bu tarih 5 Kasım 2021’e ertelenmişti. Yaklaşık 4 aylık bir erteleme alan yapım şimdi de 1.5 aylık erteleme daha alarak 17 Aralık 2021’e ertelendi. Söz konusu erteleme duyurusu Sony tarafından yapıldı.

Spider-Man 3 Çekim Tarihleri Belli Oldu mu?

Disney ve Sony tarafından ortaklaşa hazırlanan yapım, diğer birçok Disney yapımıyla birlikte yeniden erteleme almış oldu. Disney’in isimsiz Star Wars üçlemesi, Avatar filmi (devam yapımları) ve Mulan da benzer ertelemelerden paylarını almış durumdalar. Hatta söz konusu yapımlara nazaran Spider-Man 3’nin aldığı ikinci erteleme oldukça kısa bir zaman dilimine denk geliyor. Yine de toplu halde baktığımızda, açıklanan ilk vizyon tarihine göre neredeyse 6 aylık bir erteleme aldığı ifade edilebilir.

- Reklam -

Tom Holland Spider-Man 3

Prodüksiyona gecikmeli başlanması, Sony’nin Disney’le birlikte Spider-Man 3 filmini bir buçuk ay daha ileri atma kararında önemli bir rol oynadı. Şu an için tüm ekibin eylül ayında setlere geri döneceği umut ediliyor. Tom Holland halihazırda merakla beklenen oyun uyarlaması Uncharted için kameralar karşısına geçmiş durumda. Oyuncunun Uncharted’daki çalışmaları bittikten sonra ara vermeden Örümcek Adam 3’te oynaması bekleniyor.

Yaşanan bu ertelemeler hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Avengers: Endgame Yönetmenleri: “Secret Wars Marvel’ın En Büyük Filmi Olabilir”

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Ozgur Ozgur dedi ki:

    Sanırım büyük filmler tek tek ertelenecek. Piyasa kötü piyasa :grimacing:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Güneş Sistemi benzeri Yıldız

Güneş Sistemi Benzeri Bir Yıldız, İlk Defa Gezegenleriyle Fotoğraflandı

Senin İçin - Toplu Hikâyeleri - Tevfik Fikret

Senin İçin: Tevfik Fikret’in Toplu Hikâyeleri İlk Kez Bir Arada