in

Spider-Man 3 Filminden İlk Bakış Görselleri Yayınlandı

Spider-Man 3 filminden ilk bakış fotoğrafları geldi. Tom Holland’lı yeni Marvel Sinematik Evreni yapımı ufukta gözüktü.

Spider-Man 3 No Way Home
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man 3 filmi ufukta gözüktü. Başrolünde Tom Holland’ın yer aldığı Marvel Sinematik Evreni’nin yeni adımı için ilk bakış fotoğrafları yayınlandı.

Tom Holland, Zendaya ve Jacob Batalon tarafından paylaşılan görsellerde Peter Parker, Michelle ve Ned Leeds karakterlerini görme fırsatı yakalıyoruz.

Marvel çizgi romanlarından uyarlanan yeni Örümcek-Adam film serisi, 2017 yılında Jon Watts’ın yönettiği Homecoming ile başladı. Serinin ikinci filmi Far From Home 2019’da vizyona girdi. Avengers: Endgame’den hemen sonrasını anlatan yapım, Marvel Sinematik Evreni’nin 3. Faz’ını da noktalamıştı.

- Reklam -

Şimdiyse 4. fazda yeni bir Spider-Man filmi ile karşı karşıyayız. Tom Holland’lı yapım, sevilen oyuncuları geri getirmeye hazırlanıyor. Filme dair yayınlanan yeni görseller ise hayranların ağzına bir parmak bal çalıyor. Serinin yeni filminin oyuncu kadrosunda Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Marisa Tomei, Jacob Batalon, Tony Revolori ve Alfred Molina gibi isimler bulunuyor. Doctor Octopus ve Electro gibi karakterlerin de geri döneceği yapımda, paralel evrenler de odak noktasında olacak gibi duruyor.

Spider-Man 3 Filmi Karakterlerine İlk Bakış

Tom Holland, Jacob Batalon ve Zendaya üçlüsü filmden birer yeni fotoğraf paylaştı. Her isim, paylaştıkları fotoğrafa ek olarak bir de serinin yeni yapımının alt başlığı olabilecek bir alternatif sundu. Holland, filmin adının Phone Home olacğaını söylerken Batalon Home-Wrecker, Zendaya ise Home Slice olarak eğlenceye katıldı. Elbette üç ismin de resmi olarak açıklanmadığı ve bunun büyük ihtimalle alaycı paylaşımlardan ibaret olduğunu öngörmekte fayda var.

spider-man 3 tom holland

Holland’ın paylaştığı fotoğrafta Peter Parker, Ned Leeds ve Michelle karakterlerini tanımlanamayan bir mekânda görüyoruz.

spider-man 3 yeni görsel zendaya

Zendaya ise üçlüyü araştırma yaparken gösteren bir fotoğraf paylaştı.

- Reklam -

spider-man 3 yeni Jacob Batalon

Jacob Batalon’ın paylaştığı son görselde ise yine üçlüyü bir arada görüyoruz.

Son filmde Peter Parker’ın kimliğinin ifşa olduğunu görmüştük. Görünüşe göre Parker kendisini korumak üzere arkadaşlarının yardımıyla maceraya atılıyor.

Yeni gelen görsellerden filmin konusu ya da gerçek adı hakkında net bir bilgiye ulaşamıyoruz. Ancak en azından oyuncuları karakter içerisinde görme fırsatı yakalıyoruz.

Spider-Man 3 filminin 17 Aralık 2021 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Yapımın tam adının da önümüzdeki günlerde paylaşılacağı tahmin ediliyor.

Peki sizin yeni filmden beklentileriniz neler? Teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Polygon

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2020 British Fantasy Awards Kazananları

2020 British Fantasy Awards Kazananları Belli Oldu

Pasajlar Dergisi 7. Sayı Posthümanizm

Pasajlar Dergisi 7. Sayı Posthümanizm Dosyası ile Geliyor