in

Spider-Man 3, Sevilen Oyuncuları Geri Getiriyor: Eski İsimler Yeniden Kadroda!

Spider-Man 3 oyuncu kadrosu genişliyor! Örümcek Adam rollerini canlandıran Tobey Maguire ve Andrew Garfield ile Emma Stone, Kirsten Dunst ve Alfred Molina yeni filmin kadrosuna katıldı.

Spider-Man 3 Disney+ Sony
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man 3, sevilen oyuncuları bir kez daha Marvel Sinematik Evreni’ne geri getirmeye hazırlanıyor. Şimdiye dek sadece söylenti niteliğinde kalan bazı iddialar gerçek oldu. Spider-Verse macerası için hazır olun! İlk iki seride Örümcek Adam rollerini canlandırmış olan Tobey Maguire ve Andrew Garfield bir kez daha role bürünecek. Ayrıca Kirsten Dunst ve Emma Stone da, Mary Jane Watson ve Gwen Stacy rollerine geri dönüyor!

Marvel Sinematik Evreni’ne geçen Örümcek Adam, yenilenen oyuncusu ile ilk defa 2016 yılında tanıtılmıştı. Tom Holland ilk olarak Captain America: Civil War’da gözüktü ve o zamandan beri iki solo filmine ek olarak iki Avengers filminde rol aldı. Geçen yaz Disney ve Sony, Holland’lı Spider-Man’in başka bir solo filmde geri dönmesi için ilk başta sorunlar yaşasa da nihayet anlaştı.

Resmi adı henüz belli olmayan üçüncü maceranın çekimleri geçen ay başladı ve prodüksiyon halihazırda devam ediyor. Filmin oyuncu kadrosu ile ilgili şimdiye dek gelen açıklamalar, çoklu evrenlere giriş yapılacağı ihtimalini arttırıyordu. Örneğin Doctor Strange rolüyle Benedict Cumberbatch’in yeni filmde olacağı duyuruldu. Karaktere ait bir sonraki solo filmde “Çoklu Evren” adının geçmesi ile zaten merak dozu artmışken bir de Spider-Man’e konuk olması hayranları daha da heyecanlandırmıştı. Ayrıca, ikinci Örümcek Adam serisinde yer alan Jamie Foxx’un da, kötü adam Electro olarak geri döneceği duyurulmuştu. Fakat yeni gelen haberler, hayranlar adına büyük bir sürpriz oldu.

- Reklam -

Spider-Man 3 Oyuncuları Doctor Octopus

Spider-Man 3, Esi Oyuncuları Sete Geri Getiriyor

İlk olarak, Sam Raimi’nin yönettiği Spider-Man üçlemesinde Doctor Octopus rolüyle tanınan Alfred Molina’nın geri döneceği bilgisi paylaşıldı. Hemen ardından, daha bu haberin yankıları sürerken, asıl bomba patladıldı ve geçmiş iki seride Örümcek Adam’ı canlandıran yıldızların da kadroya dahil olduğu açıklandı. Üstelik karakterin sevgilisi rolündeki isimler de geri döndü!

Collider’in haberine göre Andrew Garfield, MCU’nun Spider-Man 3 filmi için geri dönüyor. Gwen Stacy rolünde izlediğimiz Emma Stone da, rolü bir kez daha tekrarlamak için seriye dahil oluyor. Ayrıca ilk seride karaktere hayat veren Tobey Maguire’ın da geri döneceği ancak şu an için görüşmelerin devame ettiği bildirildi. Kirsten Dunst’ın Mary Jane olarak dönmesi için de görüşmeler yine devam etmekte.

- Reklam -

Spider-Man 3 Andrew Garfield

Çekimler yeni başlamışken daha şimdiden eski karakterlerin üçüncü macera ile üstelik Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olması hayranlar açısından oldukça sevindirici bir gelişme. Çoklu Evrenler teorisinin kesinlik kazandığı bu haberlerle birlikte oyuncuların senaryoda nasıl yer alacağı ve ne kadar gözükecekleri de merak konusu.

Tüm soruların cevabı için en az bir yıl daha bekleyeceğiz. Spider-Man 3, herhangi bir erteleme daha almazsa 17 Aralık 2021 tarihinde beyaz perdede olacak.

Peki ya siz üçüncü filmden neler bekliyorsunuz? Neredeyse tüm eski film oyuncularının bir kez daha Spider-Man evrenine dönmesi ile ne gibi olaylar yaşanacak? Yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

11 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Şu olayın gerçekleşebilme ihtimali Avengers filmlerinden daha heyecanlandırıyor beni.

  2. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    İlk Spider-man üçlemesini bir türlü oturup izleyemedim, hiç fırsat olmadı. Ama şu haberi duymak bile beni epey heyecanlandırdı, merak ediyorum nasıl bir şey olacak acaba?

    Dikkat Spoiler

    Hele Gwen Stacy mevzusu nasıl olacak, filmde ölüyordu çünkü.

  3. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Bir tek ben heyecanlanmadım sanırım. Kötü karakterlerin bir kısmının tek filmde toplanmasını anlarım da, 3 Örümcek Adam’ın tek filmde toplanması bana gereksiz geldi.

  4. Avatar for W4YNE W4YNE dedi ki:

    Spider-Gwen şeklinde dönüş yapabilir.

  5. Avatar for W4YNE W4YNE dedi ki:

    Spider-Verse olayını yapacaklar ki iddialar doğrulanırsa. Kötü karakterler işini de Sinister Six yapabilirler

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

6 cevap daha var.

Çoban Kulübesi - Tim Winton

Çoban Kulübesi: Tim Winton’dan birkaçış Romanı

Kartela - Ezgi Özbek Şenel

Kartela – Ezgi Özbek Şenel | Yazarının Kaleminden