in ,

Yeni Spider-Man Filmi Miles ve Gwen Arasındaki Aşk Hikâyesine Odaklanıyor

Spider-Man: Across the Spider-Verse bir aşk hikâyesi anlatacak. Sony’nin yeni Örümcek Adam animasyonu Miles ve Gwen’e odaklanacak.

Spider-Man: Across the Spider-Verse bir aşk hikâyesi anlatacak
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man: Across the Spider-Verse filmi Miles ve Gwen arasındaki bir aşk hikâyesini anlatacak. Sony, Oscar ödüllü Örümcek Adam animasyon filminin devamı için çalışmalara devam ediyor.

2018 yılında beyaz perdeye geldiğinde hayranlar ve eleştirmenler tarafından çokça beğenilen ve Akademi de dahil olmak üzere ardı ardına birçok ödül kazanan Spider-Man: Into the Spider-Verse, kendine has animasyon stili ve karakterleri ile popüler hâle gelmişti. Çoğu izleyici tarafından Sony’nin bugüne kadar yaptığı en iyi Örümcek Adam filmi olduğu söylenen animasyon macerasının devamı da elbette hızlıca onayını aldı.

Hayranlar yıllardır devam filmini beklerken ilk fragman geçen yılın aralık ayında paylaşılmıştı. Normalde Ekim 2022’de vizyona girmesi beklenen yapımın erteleme alma sebebinin de, Tom Holland’ın son anda gelen bir kararla filmde yer alacak olmasıyla ilgili olduğu iddia edildi. Bu bilgi henüz doğrulanmamış olsa da, canlı aksiyonun başrolünün de farklı evrenlerle iletişime geçmesi bu olasılığı artırıyor.

- Reklam -

Filmde birbirinden farklı birçok yeni Örümcek Adam görecek olsak da şimdi Empire Online’da paylaşılan bir habere göre devam macerasının asıl odak noktası Miles ve Gwen olacak. Yani Across the Spider-Verse, ikili arasındaki aşka odaklanacak.

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Spider-Man: Across the Spider-Verse Filmindeki Aşk Hikâyesi ile İşler Daha da Karmaşık Bir Hâl Alacak

Sony’nin ve filmin yapımcılarından Amy Pascal, ikilinin büyüyen bağlarının ve aşk sancılarının devam filminin merkezinde yer alacağını belirtti. Derginin yeni sayısına konuşan yapımcı, Across the Spider-Verse ile ilgili şunları söylüyor:

“Bir devam filmindeki en büyük tehlikelerden biri sadece büyük olmak için daha büyük olmaya çalışmaktır. Ancak tüm süslemeler ve gösterişler ilgi göstermediğiniz sürece işe yaramaz. Ve en derinden ilgileneceğiniz şey, genç Örümcek Kahramanlarımız arasındaki bağlantıdır. Bu film, Miles ve Gwen arasındaki bir aşk hikâyesini anlatacak.”

Fakat elbette bu aşkın yolu pek de kolay döşenmeyecek. Özellikle de Gwen, New London’da Daniel Kaluuya’nın seslendirdiği Hobie Brown ya da daha bilinen adıyla Spider-Punk ile takıldığı için. Yardımcı yönetmen Kemp Powers “O alanda kıskançlık var,” diyor ve şöyle devam ediyor:

- Reklam -

“Miles, Gwen ile tekrar karşılaştığında bale ayakkabılarını giymiyor; Spider-Punk’ın ona verdiği Converse Chuck Taylors’ı giyiyor. Miles da ‘Bu ikisi ne kadar yakın?’ diye merak etmeye başlıyor.”

Spider-Man: Across the Spider-Verse bir aşk hikâyesi anlatacak

Devam filmi, 2 Haziran 2023 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Spider-Man: Across the Spider-Verse filminden sizlerin beklentileri neler? Sizce romantizm soslu devam macerası ilkinin üzerine yeni bir şeyler koyabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Empire Online

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Last of Us 2 Uyarlaması Sezon

“The Last of Us”ın 2. Oyunu, Birden Fazla Sezon ile Ekrana Taşınacak

The Bear 2. Sezon Çıkış Tarihi Tanıtım

Komedi Draması “The Bear” 2. Sezon ile Geri Dönüyor: İşte Çıkış Tarihi ve İlk Tanıtım