in ,

Into the Spider-Verse’ün 3. Filmi Kesinleşti ve Tam Adı Belli Oldu: “Spider-Man: Beyond the Spider-Verse”

Spider-Man: Beyond the Spider-Verse duyuruldu. Sony’nin animasyon serisinin ikinci film çalışmaları devam ederken, üçüncü maceranın onayı da erkenden geldi.

Spider-Man: Beyond The Spider-Verse
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man: Beyond the Spider-Verse filmi duyuruldu. Into the Spider-Verse evreninin üçüncü macerası kesinleşti. Sony, Örümcek Adam yapımlarında hız kesmiyor.

Sony Pictures, Spider-Man içeriklerini geliştirmeye devam ediyor. Marvel Studios ile bir işbirliğinin ardından Sony, Aralık 2021’de Marvel Sinematik Evreni’nin ağ atıcısı olarak Tom Holland’lı Spider-Man live-action üçlemesini tamamladı. Ancak, Into the Spider-Verse’ün başarısının ardından animasyon cephesi de geri adım atmadı.

Devasa bir fikir olan Spider-Verse ile Sony, popüler Marvel konseptinden yararlandı ve aynı zamanda Miles Morales’i de animasyon evreninde tanıtmış oldu. İlk film, Miles’ın çoklu evrende var olan diğer Örümcek Adam’ların varlığını keşfetmesi ve ekip olmasını konu edindi. Spider-Man: Into the Spider-Verse ticari ve eleştirel bir başarı elde etmekle kalmadı, aynı zamanda En İyi Animasyon Filmi dalında Oscar kazandı. İlk filmden neredeyse dört yıl sonra Sony, 2023’te çıkacak olan ve merakla beklenen iki parçalı Spider-Man: Across the Spider-Verse’e sahip. Devam filmine ait ilk tanıtım fragmanı Aralık 2021’de paylaşılmıştı.

- Reklam -

Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, Mart 2024’te Çıkacak

Spider-Man: Beyond the Spider-Verse

Serinin ikinci filmi olan Across the Spider-Verse henüz çıkmamış olmasına rağmen, Sony Spider-Verse serisi için gelecek planlarını sürdürüyor. Bu yılki CinemaCon etkinliği sırasında stüdyo, Spider-Man: Beyond the Spider-Verse olarak adlandırılacak Spider-Verse 3’ü resmen duyurdu. Haber, Spider-Man: Across the Spider-Verse’ın 7 Ekim 2022’den 2 Haziran 2023’e ertelenme sürprizden kısa bir süre sonra gelmiş oldu. Filmin adıyla birlikte çıkış tarihi de duyuruldu ve 29 Mart 2024’te sinemalarda olacağı belirtildi.

Yapılan duyuru sırasında ayrıca ikinci filmin çıtayı yükselteceği, altı farklı evrende geçeceği ve 240 farklı karakter içereceği de belirtildi.

- Reklam -

Her Spider-Verse filminin kendi farklı başlığına sahip olması, I ve II bölümlerine kıyasla daha iyi bir akış sağlıyor. Hatırlanacağı üzere daha öncesinde film adı Across the Spider-Verse (Part 1) olarak lanse edilmişti. Şimdi ise her film doğrudan kendi adına sahip. Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, üçlemenin yaklaşan finalinin sesini daha da belirsiz hale getiriyor ve bu da birçok olasılığın kapısını açıyor.

Beyond the Spider-Verse filminin kesinleşmesi hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Bence meşhur Secret Wars (1984) hikayesinin yorumlandigi film olacak. Zira bu cizgiromanin yazari sonraki Marvel filmlerinden birinde Secret Wars’in adapte edilecegini dogrulamisti. Secret Wars’in olayi ne, tabii ki The Beyonder! At fava bekle diyorum özetle.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

El Muerto filmi yeni spider-man yapımı

Sony’nin Spider-Man Evreni “El Muerto” Spin-Off Yapımı ile Genişliyor

İnsanlığımı Yitirirken - Peren Ercan | Çevirmenin Çemberi

İnsanlığımı Yitirirken – Peren Ercan | Çevirmenin Çemberi: “Muğlaklık Güzeldir”