in ,

Spider-Man: Far From Home Spoiler’sız Video İnceleme

Marvel’ın beklenen ve nihayet bu cuma gösterime girecek filmi Spider-Man: Far From Home’u basın gösteriminde izledik ve filmi nasıl bulduğumuza dair ilk görüşlerimizi spoiler’sız olarak canlı yayında paylaştık.

Spider-Man
- Reklam -
- Reklam -

Tom Holland, “Avengers: Endgame”deki olayların ardından sonsuza dek değişmiş bir dünyada yeni tehditlere karşı durmak için harekete geçmesi gereken mahallemizin arkadaş canlısı Süper Kahraman’ı olarak geri dönüyor. Film Spider-Man evrenini genişletirken, Peter Parker’ı kendi çöplüğü olan Queens-New York’tan ve güvenli limanından çıkartıp, aslında bir okul gezisi olması gereken –ama kahramanımızın en zorlu ve en destansı macerasına dönüşen bir– Avrupa turuna götürüyor.

Bu cuma vizyona girecek olan Spider-Man: Far From Home’u basın gösteriminde izledik. Peki nasıl bulduk? Ekibimizden Atakan Uçar ve Hakan Tunç Kayıp Rıhtım Youtube Kanalı’nda canlı olarak görüşlerini aktardılar.

Şimdiden iyi seyirler!

- Reklam -
YouTube video

Başrollerini Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, JB Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr, Marisa Tomei ve Jake Gyllenhaal’ın paylaştığı filmi Chris McKenna ve Erik Sommers yazdı, Jon Watts yönetti.

- Reklam -

MARVEL Comic Books’un Stan Lee ve Steve Ditko yaratımı olan vdayanan filmin yapımcılığını Kevin Feige ve Amy Pascal; yönetici yapımcılığını ise Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Thomas M. Hammel, Eric Hauserman Carroll, Rachel O’Connor, Stan Lee, Avi Arad ve Matt Tolmach üstlendi. Filmin görüntü yönetimi CSC’den Matthew J. Lloyd’un; yapım tasarımı Claude Paré’nin, kurgusu Leigh Folsom Boyd ve ACE’den Dan Lebental’ın, kostüm tasarımı Anna B. Sheppard’ın, müziği ise Michael Giacchino’nun imzasını taşıyor. “Örümcek-Adam™: Evden Uzakta”nın görsel efektler amirliğini Janek Sirrs, görsel gelişim amirliğini Ryan Meinerding, müzik amirliğini ise Dave Jordan gerçekleştirdi.

Yeni filmden sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Forumlarımıza gelerek bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* En Kötüsünden En İyisine Tüm Spider-Man Filmleri

* Spider-Man: Far From Home Dünya Genelinde Vizyona Girmeden İnternete Düştü

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu filmden ümitliyim keza Marvel’ın bir dönemini kapatan film olacak. Trailer da baya aksiyon doluydu. Avengers End Game’den daha iyi gibi duruyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Spider-Man Far From Home

Spider-Man: Far From Home Dünya Genelinde Vizyona Girmeden İnternete Düştü

the batman catwoman vanessa kirby

Catwoman Rolü İçin Vanessa Kirby İddiası