in , ,

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 Filminin Merakla Beklenen İlk Fragmanı Yayınlandı

Merakla beklenen Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 için ilk fragman yayınlandı! Across the Spider-Verse adıyla gelecek animasyon filmi iki kısımdan oluşacak.

Spider-Man: Beyond the Spider-Verse
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man: Across the Spider-Verse animasyon filminin ilk fragmanı yayınlandı. Miles Morales’e alternatif evrenlerde geçen yeni maceralarında eşlik etmeye hazırlanın.

Oldukça başarılı ilk filminden sonra Spider-Verse evreni devam filmiyle genişlemeye devam ediyor. 2018 yılında izleyicisi ile buluşan Into the Spider-Verse gerek animasyon tarzı gerekse işlediği konu bakımından oldukça başarılı bulunmuştu. Bu başarı sadece hayranların beğenisiyle kalmadı ve En İyi Animasyon dalında Akademi Ödülü dahil olmak üzere birçok ödül kazandırdı. Hatta animasyon henüz sinemalara gelmeden önce yapımcı Amy Pascal devam filminin hazırlıklarını yaptıklarını açıklamış ve hayranları heyecanlandırmıştı. İlk animasyonun sonunda Miguel O’Hara’nın (Spider-Man 2099) multiverse içinde gezebileceğini göstermesi de bir sonraki yapımı merakla bekletmeye yetmişti.

Sony Pictures bugün Into the Spider-Verse 2 için ilk fragmanı yayınladı. Across the Spider-Verse adıyla gelecek olan yapım, ilk filmin bıraktığı yerden devam ediyor. Gwen’in evrenler arasında atladıktan sonra Miles’ı yeni bir maceraya çıkarmaya hazırlanıyor. Sahnede Gwen’in bileğinde O’Hara’nın evrenler arasında geçmesini sağlayan bilekliğinin olması ise hikâyenin şimdiden merak uyandırmasını sağlıyor. Alternatif gerçekliklere geçtiği sırada Morales, Spider-Man 2099 tarafından geleceğe taşınıyor.

- Reklam -

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 – Across the Spider-Verse Fragmanı | İZLE

YouTube video

Stüdyo Across the Spider-Verse hakkında şimdiye kadar pek bir bilgi paylaşmadı. Geçen günlerde filmin yapımcısı Christopher Miller Spider-Verse’in devam filmlerinde daha önce kullanılmamış yeni animasyon tekniklerini çalıştıklarını açıklamıştı. Ancak gelecek filmin ne anlatacağına dair resmi olarak herhangi bir açıklama yok. Yine de fragmandan anlaşıldığı kadarıyla iki parça halinde yayınlanacak animasyon Gwen ve Morales arasındaki ilişkiyi temel alacak.

Yine geçenlerde seslendirme ekibine Issa Rae’nin Spider-Woman olarak katıldığı söylentileri aktör tarafından doğrulandı. Buna ek olarak Japon Spider-Man’in de ekranda görüneceği kesinleşti. Ayrıca Spider-Verse çizgi romanlarından tanıdığımız, alternatif gerçeklikler arasında gezebilen Spot’un filmin kötü karakteri olacağına dair söylentiler de var.

- Reklam -

Into the Spider-Verse 2 çalışmaları 8 Haziran 2020 tarihinde başlamış ve çıkış tarihi 8 Nisan 2022 olarak gösterilmişti. Ancak tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs pandemisi sonrası Sony birçok yapımın çıkış tarihini ertelemek zorunda kalmıştı. Spider-Man animasyonu da ertelenen arasında yer almıştı. Sony yaptığı son açıklamada Into the Spider-Verse 2 filminin 7 Ekim 2022 tarihinde sinemalara geleceğini söyledi.

Siz Across the Spider-Verse (Part One) fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Gundam cameo’su gibi birşey vardı, kalp attım. :heart_eyes:

    Sonraki teaser’de Takuya Yamashiro (Earth-51778’den Tokusatsu Spider-Man)'dan ilham alınmış bir varyant gelmesini bekliyorum. Devam filmi konusunda yönetmenin ilk söz verdiği şey buydu çünkü. (Bu arada kendisi tek Japon Spider-Man değil)

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fantastik Kitaplar En İyi Fantazi Serileri

Yerdeniz’den Zaman Çarkı’na… İşte Tüm Zamanların En İyi 11 Fantastik Kitap Serisi

kargo fiyatları yüzde 40 zam

Kargoya Zam Yolda: Fiyatlar Yüzde 40 Oranında Artacak