in

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 Çalışmaları Başladı

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 prodüksiyon süreci başladı. Övgüyle anılan ilk yapımın devam filmi 2022 yılında vizyona girecek.

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2
- Reklam -
- Reklam -

Merakla beklenen Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 animasyon filmi için çalışmalar nihayet başladı.

2018 yılında çıkan ilk filmiyle hem hayranlar hem de sinema eleştirmenleri tarafından büyük beğeniyle karşılanan yapım, Sony’nin yüzünü güldüren işlerden bir tanesi olmuştu. Miles Morales üzerinden anlatılan hikâye, karakterin Spider-Man güçlerini nasıl kullanacağını öğrenmesi ve farklı boyutlarda yaşayan Spider-Man’ler ile yaşadığı macerayı konu ediniyordu.

Kendine has bir animasyon stiliyle, çizgi romanımsı bir havada hazırlanan Spider-Man: Into the Spider-Verse, kurgusuyla ve önceki filmlere olan atıflarıyla da takdir kazandı. Bu başarı pek tabii sadece hayranların beğenisiyle kalmadı ve En İyi Animasyon dalında Akademi Ödülü dahil olmak üzere birçok ödül kazandırdı.

- Reklam -

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2

Sony’nin merakla beklenen yapımının devamı için dün itibarıyla prodüksiyona başlandığı açıklandı. Animatör Nick Kondo, ilk gün heyecanını paylaşmak için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

“İşte ilk gün!” şeklinde paylaştığı Twitter gönderisini ve kısa teaser tadındaki logolu videoyu aşağıdan görebilirsiniz:

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 2022’de Geliyor

Paylaşılan gönderide, kısa videoyla birlikte filmin yayınlanacağı tarihin de 2022 olduğu bir kez daha görülüyor. Devam hakkında pek bir şey bilinmese de, hikâye Miles ve başka boyuttan Örümcek Kadın olan Gwen Stacy arasındaki büyüyen ilişkiye odaklanacak. İlk filmin jenerik sonrası sahnesinde gerçek adı Miguel O’Hara olan Spider-Man 2099 yer alıyordu. Bu yüzden devam filminde önemli bir rol oynaması muhtemel gözüküyor.

Hayranlar ayrıca bir konuda daha heyecanlılar. Karakteri canlandıran ikonik üç ismin; Tobey Maguire, Andrew Garfield ve Tom Holland’ın yeni macerada sesleriyle yer alabileceğini umut ediyorlar. Şimdilik bu konuda herhangi resmi bir açıklama yok. Ancak böyle bir şey olduğu takdirde yeni maceranın ilk filmden öte bir popülerlik kazanacağı kesin.

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 için ilk vizyon tarihi 8 Nisan 2022 olarak açıklanmıştı. Ancak bu yapım da diğer Koronavirüs pandemisi mağdurları gibi birkaç aylığına öne atıldı ve 7 Ekim 2022’de beyaz perdeye geleceği duyuruldu.

Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde 2 filminin konusu hakkında sizlerin tahmini nedir? Sizce bu sefer kötü karakter olarak karşımıza hangi isim çıkacak? Kayıp Rıhtım Forum’da filmle ilgili yorumlarınızı ve tahminlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Spider-Man ve Organik Ağ Fırlatıcıları: Nereden Çıktılar, Nereye Gittiler?

Kaynak: cinemablend

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeryüzünün Zamanı - Marcia Bjornerud

Yeryüzünün Zamanı: Marcia Bjornerud Jeolojinin Büyülü Yanını Gösteriyor

Rick Riordan - Percy Jackson Filmleri Açıklaması

Rick Riordan: “Percy Jackson Filmleri Hayatımın İşinin Kıyma Makinesinden Geçmesi Gibi”