in

Spider-Man Krizi Sonrası Kevin Feige ve Tom Holland Aynı Fikirde

Günlerdir Spider-Man’in Marvel Sinematik Evreni’ninden ayrılması hakkında hiç konuşmayan Disney tarafı, D23 Expo’da suskunluğunu bozdu.

Spider-Man
- Reklam -
- Reklam -

“Spider-Man”in MCU’yu bırakmak zorunda kalmış olması, neredeyse iki haftadır sosyal medyayı çalkalıyor. Haberin herkesin canını sıkmasının yanı sıra, bu olay Marvel Sinematik Evreni’nin bütünlüğüne kısmen zarar vermiş olacak. Hayranların hemen hemen hepsi konu hakkında farklı yorumlar yaptı; ancak Spider-Man’e hayat veren Tom Holland ve Marvel’ın patronu Kevin Feige bu konu hakkında ilk kez konuştular.

Tom Holland, D23 Expo’da Sahnedeydi

Senelerdir süregelen Sony-Marvel anlaşması, geçtiğimiz günlerde filmlerden edilen kâr konusunda ortak noktaya varılamayınca bozulmuştu. Marvel Sinematik Evreni’nde artık yer edinemeyecek olan Spider-Man, tek başına Sony’nin filmlerinde yer almak zorunda kalacaktı. Bu konu hakkındaki detaylı haberimize şuradan ulaşabilirsiniz.

Tom Holland, yeni bir Pixar filminde oynadığı için bu hafta olan D23 Expo’da sahnedeydi. Konu hakkında söylediği ilk cümleler şunlardı:
“Bakın, bu gerçekten çok çılgın bir haftaydı. Şunu bilmenizi isterim ki, hepinize kalpten minnettarım ve sizi 3000 kez seviyorum.”
Holland

- Reklam -

Sahneden inmesinin ardından Entertainment Weekly ile röportaj yapan Holland daha kapsamlı bir şekilde konuşarak MCU’da yer alsa da almasa da, Spider-Man’e Sony Pictures adına hayat vermeye devam edeceğini söyledi.

‘Spider-Man Karakterini Oynamaya Devam Edeceğim’

“Gelecekte neler olacağını kim bilebilir ki? Bildiğim tek şey Spider-Man’i oynamaya devam edeceğim ve hayatımın en güzel zamanlarını geçireceğim… Spider-Man’in geleceği farklı olsa da, eskisi kadar harika ve şaşırtıcı olmaya devam edecek ve onu daha iyi bir hale getirmek için yeni yollar bulacağız.”

Spider Man tom holland Kevin Feige

Suskunluğunu günlerdir koruyan Kevin Feige ise tıpkı Tom Holland gibi Entertainment Weekly’ye bir röportaj verdi. Feige konuşmasında olumlu bir tutum sergilese de, Spidey’nin ileride MCU’da yer almasına umut veren şeyler söyleyemedi.

- Reklam -

’Bir Hayaldi, Sonsuza Kadar Süremedi’

“MCU içerisinde Spider-Man ile beş film yapabildik: İki solo film ve üç tane de Avengers ile çektik. Bu, gerçekleşmesini bile düşünemeyeceğim bir hayaldi. Ama asla sonsuza kadar süremezdi. Bunu yapabilmemiz için sınırlı miktarda zamanımız olduğunu biliyorduk ve anlatmak istediğimiz hikâyeyi anlattık. Her zaman minnettar olacağım.”
Her gün anlaşmanın yenilenme ihtimalinin hevesiyle haberlere koşan hayranlar için artık umut kalmamış gibi gözüküyor. Çünkü iki taraf da Spider-Man’in yola tek başına devam edeceğini onayladı. Genel resme iyi tarafından bakılacak olursa, en azından Holland Spider-Man rolünde ilerlemeye devam edecek. Onun rolde kalması uzun süreli mi olacak bilinmez ama bu haberin herkese bir rahatlama getirdiği kesin.

spider man tom holland d23

Ayrıca şunun belirtilmesi gerekiyor ki hâlâ her şey bitmiş değil. Spider-Man’in tek başına filmleri çekilse dahi sonradan yenilenen bir anlaşmayla MCU’ya geri dönebilir. İleride neler olacağını hep beraber göreceğiz.

Sizce Spider-Man’i kısa bir süre içerisinde tekrar MCU’da görebilecek miyiz? Spider-Man’in yokluğu sıradaki Disney filmlerinde hissedilecek mi?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Marvel Sinematik Evreni Yolcuları: X-Men ve Fantastic Four

* Black Panther 2’nin Vizyon Tarihi Açıklandı

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sadece Spider Man mi Sony’de yoksa komple Spider Man evreni mi ?

  2. Avatar for Ozgur Ozgur dedi ki:

    Spiderman evreninin tamamı ne yazik ki

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Peki Marvel Morbius filmi çekecekti, o da mı iptal oldu ?

  4. Avatar for Ozgur Ozgur dedi ki:

    Bildiğim kadarıyla filmi marvel degil de sony cekiyordu zaten. Sadece marvel evreninde olmasi planlanıyordu. İpta olmaz ancak marvele bağlı da olmaz muhtemelen.internette bulabildiğim tek açıklama şu.

    Clearly, as Sony begins building its own Spider-Man expanded universe, with box office hits in “Venom” and “Spider-Man: Into the Spider-Verse” (both with sequels on the way), the studio just simply does not want to share profits from its most important franchise. It also has a Morbius film with Jared Leto, as well as Kraven the Hunter, and another spinoff with the characters Silver Sable and Black Cat.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Peter Capaldi

Peter Capaldi, BBC’nin Geleneksel Noel Zamanı Hayalet Dramasında Oynayacak

Dede Korkut

Editörler Kaç Türlüdür Hânım yahut Ejderhaların Babası