in

Ön Satışa Çıkan Spider-Man: No Way Home Biletleri Yüzünden Büyük Sinema Siteleri Çöktü

Spider-Man: No Way Home filminin ön satışa çıkan biletleri AMC ve Fandango dahil olmak üzere birçok sitenin çökmesine sebep oldu.

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok Gişe Rakamları Spider-Man
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man: No Way Home biletleri ile satış sitelerini çökertti. Vizyona girmesine yaklaşık 2 haftalık bir süre kalan Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filmine ait biletler ön siparişe çıkınca hayranlar AMC, Fandango ve Regal dahil olmak üzere sinema satış sitelerini bir gecede çökertti.

Marvel Sinematik Evreni’ndeki üçüncü solo Spider-Man macerasının vizyona girmesine üç haftadan az bir süre kaldı. İkinci (ve muhtemelen son) fragmanının yayınlanmasına ek olarak, Marvel da hayranların coşkusunu üst düzeyde tutmak için posterler ve daha kısa klipler yayınlamaya devam ediyor. Herkes Tobey Maguire ve Andrew Garfield ikilisinin de yapımda yer alıp almayacağını merak ederken her iki şirket de sessizliğini korumaya devam ediyor.

Far From Home’daki olaylardan sonra geçen olayları konu alacak olan No Way Home, Peter Parker’ın (Tom Holland) gizli süper kahraman kimliğinin kamuoyuna açıklanmasının sonuçlarıyla uğraşmasını konu edinecek. Doctor Strange’e giderek ondan bu konuda yardım istemesi ancak sonrasında büyünün amacından sapması ile çoklu evrenlere giriş yapılacak.

- Reklam -

Doctor Strange’in çoklu evrenlerin kapısını açmasıyla birlikte, eski Örümcek Adam filmlerindeki kötü adamlarının MCU’ya girişi ile daha büyük bir sorun ortaya çıkacak. Doctor Octopus, Green Goblin, Lizard, Sandman ve Elektro gibi tanıdık yüzler hayranları bir kez daha karşılayacak.

Pek tabii tüm bu bilgiler hayranlarda büyük bir heyecan yaratmış durumda. Ancak belli ki bu heyecanı sinema zincirleri tam olarak tahmin edebilmiş değil.

Spider-Man: No Way Home Biletleri Alanlara Ücretsiz NFT Dağıtılıyor

Spider-Man: No Way Home biletleri nft

Dün gece yarısı film için başlayan ön siparişte bir bilet kapabilmek için yüz binlerce hayran AMC, Fandango ve Regal gibi büyük firmaların web sitelerine akın ettiler. Ancak birçoğu hayal kırıklığına uğradı. Çünkü gerek web siteleri gerekse mobil uygulamaların tamamı aşırı giriş ve işlem nedeniyle çöktü. Söz konusu sorun sosyal medyaya da taşındı ve firmalara çok sayıda tepki mesajı yağdı.

- Reklam -

Neyse ki sorun çok uzun sürmedi. Yine de biletler hızla tükendiği için yaşanan sorun nedeniyle herhangi bir bilet alamayan hayranlar tepkilerini göstermeye devam ettiler. Sony’nin AMC sinemaları ile yaptığı bir anlaşma ile bileti alan ilk 86 bin kişiye bedava NFT dağıtılacağı bilgisi de bu yoğunluğun sebeplerinden biri olarak gösteriliyor.

Cub Studios isimli animasyon stüdyosu tarafından tasarlanan ve 100 eşsiz tasarımdan oluşan NFT’ler sadece Stubs Premiere, A-List ve Investor Connect üyesi olan kişilere verilecek. Ancak görünen o ki stüdyon bu tarz bir harekete başvurmasaydı da biletler hızlıca tükenecekti.

Spider-Man’in MCU’daki üçüncü filmine olan bu yoğun ilgiyi sizler neye bağlıyorsunuz? Sizce film Avengers: Endgame’in yakaladığı gişe başarısına pandemiye rağmen yaklaşabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Riders Republic Oyun İncelemesi

Riders Republic İncelemesi: Farklı Branşlarda Açık Dünya Spor

Avatar: Son Hava Bükücü Yemek Kitabı

Avatar: Son Hava Bükücü Dünyasından Tarifleri İçeren Resmi Yemek Kitabı Çıktı