in

Spider-Man: No Way Home’da Lizard ve Sandman de Yer Alacak

Spider-Man: No Way Home filminde Rhys Ifans’lı Lizard ve Thomas Haden Church’lı Sandman karakterlerinin yer alacağı doğrulandı.

Spider-Man: No Way Home Sandman Lizard
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man: No Way Home filmi tanıdık karakterleri geri getiriyor. Örümcek Adam 3’te Thomas Haden Church’ın canlandırdığı Sandman ve The Amazin Spider-Man’de Rhys Ifans’ın oynadığı Lizard, Eve Dönüş Yok macerasında boy gösterecek.

Örümcek Adam’ın heyecanla beklenen ve yönetmenine göre gelişi Endgame etkisi yaratacak Spider-Man: No Way Home filminde belli ki Peter Parker, üstesinden gelebileceğinden daha fazla kötü adam ile uğraşmak zorunda kalacak.

Filmin merakla beklenen ikinci fragmanından önce, Empire dergisinde yer alan bir makale ile eski serilerde yer alan aktörler Rhys Ifans ve Thomas Haden Church’ün Marvel Sinematik Evreni’ndeki Spider-Man’in üçüncü solo filminin oyuncu kadrosunda da yer alacağı ortaya çıktı. Hatırlanacağı üzere Rhys Ifans daha önce Andrew Garfield’ın başrolünde yer aldığı Amazing Spider-Man’de Dr. Curt Connors, yani bilinen adıyla The Lizard’ı (Kertenkele)’yi canlandırdı. Thomas Haden Church ise Tobey Maguire’nin başrolünde yer aldığı 2007 yapımı Spider-Man 3’te Sandman (Kum Adam) karakterini canlandırdı.

- Reklam -

Yayınlanan makalede özellikle hem Ifans’ın hem de Haden Church’ün karakterlerini filmdeki önemli kötü adam faktörler olarak adlandırıyor. Aynı zamanda Alfred Molina’nın Doctor Otto Octavius’u 2004’teki Spider-Man 2’den bu yana ilk kez yeniden canlandırdığına da değiniyor ve filmden daha önce görünmeyen yeni bir görsel sunuyor.

Spider-Man: No Way Home Filmi Tanıdık Birçok Eski Karakteri Geri Getiriyor

Spider-Man: No Way Home Doc Ock

Bu yeni görseller, Doc Ock’un tasarımının büyüsünü pratik efektler kullanarak yeniden yakalamak için prodüksiyon ekibinin ne kadar uğraştığını da gözler önüne seriyor. Paylaşılan film sahnesi adeta Sam Raimi serisi hayranlarının en sevdiği dövüş sahnelerini hatırlatıyor. Doctor Otto Octavius, tıpkı Maguire’nin karakterinin bir dokunaçla kafatasını ezmesi gibi Holland’ın karakterine de aynı şeyi yapıyor.

- Reklam -

Şu an için Kertenkele ve Kum Adam’ın filmde ne kadar sahne alacağı veya ne gibi bir karmaşaya yol açacağı henüz bilinmiyor. Çünkü zaten genel anlamda birçok ikonik kötünün filmde olduğu önceden açıklanmıştı. Ayrıca filmin yönetmeni Jon Watss da, makaleden sonra yaptığı bir açıklamada söz konusu isimlerin hâlâ bir söylentiden ibaret olduğunu ve kesinlikle olup olmayacağı konusunda bir şey söyleyemeyeceğini ifade etti.

Spider-Man: No Way Home, 17 Aralık 2021 tarihinde sadece sinemalarda olacak şekilde vizyona girecek.

Artık olacaklarına kesin gözüyle bakılan Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ın da kadroya katılmasıyla ortaya nasıl bir film çıkacağını hayal ediyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Little little into the middle home.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2021 Attilâ İlhan Edebiyat Ödülleri Sonuçları Açıklandı

2021 Attilâ İlhan Edebiyat Ödülleri Sonuçları Açıklandı

Mutlak Aslan - Charles Williams

Inklings Üyesi Charles Williams’ın Sembollerle Örülü Fantastik Romanı “Mutlak Aslan” Türkçede