in ,

Spider-Man: No Way Home’un İlk 1 Dakikası Yayınlandı | İZLE

Spider-Man: No Way Home filminin giriş sahnesi yayınlandı. Beklenen Örümcek Adam filminin ilk dakikasına göz atın. | İZLE

Spider-Man: No Way Home Giriş Sahnesi
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man: No Way Home filminin giriş sahnesi Sony tarafından paylaşıldı. Marvel Sinematik Evreni’ndeki üçüncü solo Örümcek Adam macerası, çoklu evrenlerin kapısını açıyor.

Başrolünde Tom Holland’ın yer aldığı ve birkaç gün içerisinde beyaz perdedeki yerini alacak Sony ve Marvel Studios ortak yapımı Spider-Man: No Way Home heyecanla bekleniyor. Hayranlarının ön biletler satışa çıktığında satış sitelerini çökerttiği biliniyor. Aynı zamanda Avengers: Endgame’in açılış rakamlarını geride bırakacağı belirtilen maceraya sadece birkaç gün kalmışken çılgın teoriler de devam ediyor. Çin’den sızan senaryolar, 2021 Game Awards etkinliğinde paylaşılan yeni kısa tanıtım videoları derken hayranlar şu sıralar sadece bu film hakkında konuşuyor. Sony ve Marvel cephesi de bu ilgiden oldukça memnun gözüküyor.

Şimdi de The Game Awards etkinlikleri kapsamında filmin ilk 1 dakikası stüdyo tarafından paylaşıldı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Spider-Man: No Way Home Giriş Sahnesi | İZLE

YouTube video

Yayınlanan klipten görüldüğü üzere No Way Home, Far From Home’un tam olarak bittiği yerde başlayacak. J. Jonah Jameson’ın , Spider-Man’in kimliğini açıkladıktan sonra MJ’in insanların arasında “Sen Spider-Man’in kız arkadaşı mısın?” sorularına maruz kaldığı ve hemen ardından şaşkın haldeki Peter’ın gelip kendisini kurtarmasını içeriyor.

Spider-Man 4 Çalışmaları Şimdiden Başladı

Bununla birlikte bir sonraki filmle ilgili de gelişmeler var. Kısa süre önce ortaya çıkan haberlerde Sony’nin Tom Holland ile en az 3 film daha devam etmek istediği belirtiliyordu. Belli ki anlaşmalar çoktan yapılmış. Üstelik sadece başrol ile değil, Marvel Studios ile de anlaşma sağlanmış.

Spider-Man: No Way Home giriş sahnesi izle

Puck News’ten Matthew Belloni, bir yazısında Marvel Sinematik Evreni’nin geleceğinden bahsederken Tom Holland’ın başrolünde yer aldığı bir Spider-Man 4 filminin zaten gizlice geliştirilmekte olduğunu söyledi. Sony ve Marvel Studios bu film için bir kez daha birbirleriyle işbirliği yaptığını da sözlerine ekledi.

- Reklam -

“Birden fazla kaynağa göre, Tom Holland’ın başrolünde yer alacağı MCU’da geçen dördüncü bir film için anlaşma var. Zaten film sessizce geliştirme aşamasında.”

Bilgi resmi kaynaklardan doğrulanmış olmasa da bu bilginin gerçekliği kimseyi şaşırtmayacaktır. Daha çıkmadan yılın en çok konuşulan yapımlarının başında yer alması ve gişede rekor üzerine rekor kıracağı düşünüldüğünde, devam edecek olması en akla yatkın seçenek olarak gözüküyor.

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, 17 Aralık 2021 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Spider-Man: No Way Home’dan beklentileriniz neler? Sizce abartıldığı kadar iyi bir yapım çıkacak mı? Yoksa hayal kırıklığına mı uğratacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Şimdi de bu tarz şeyler çıktı. İlk şu kadar dakikasını izle. Neden? :smiley:

  2. Avatar for Kvot Kvot dedi ki:

    Beklenti yaratmak için acayip acayip şeyler yapmaya başladılar.Gerek var mı böyle şeylere bilmiyorum.Bir de bu 1 dakikanın gerçek olduğu ne malum?Fragmanlarda sahte görüntüler yapan adamlar bunu da sahte yapabilirler.Film kötü olursa o zaman ters tepki yaratır bu beklenti oluşturma işi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

vampir efsaneleri deney fare kan

Vampir Efsaneleri Doğruymuş: Fareler Üzerinde Yapılan Deney Kan Aktarımının ‘Gençleştirici’ Etkisini Ortaya Koydu

anne rice ölüm haberi

“Vampirle Görüşme”nin Yazarı Anne Rice Hayatını Kaybetti