in

Spider-Man: No Way Home Ana Kötüsü Willem Dafoe’lu Green Goblin Olabilir

Spider-Man: No Way Home kadrosuna tanıdık bir yüz daha katılmış olabilir. Willem Dafoe’nun canlandırdığı Green Goblin’in, filmin ana kötü karakteri olacağı söyleniyor.

spider-man 3 willem dafoe green goblin
- Reklam -
- Reklam -

Willem Dafoe, Spider-Man: No Way Home filminde Green Goblin olarak gözükebilir. Örümcek Adam 3, beklenenden çok daha fazlasını saklıyor gibi duruyor.

Marvel Studios ve Sony Pictures ortak yapımı olan üçüncü Spider-Man filmi şekillenmeye devam ediyor. Marvel Sinematik Evreni’nde geçen ve başrolünde Tom Holland’ın yer aldığı Örümcek Adam’ın solo maceralarında yeni bir evreye giriliyor. Serinin ikinci filmi olan Far From Home’un finalinde yaşananlardan sonra, çoklu evrenler ile ilgili yoğun söylentiler hayranları heyecanlandırıyor.

Spider-Man: No Way Home’un çoklu evreni keşfedeceği beklentisi, birçok resmi ve söylenti haberler ile gündeme geldi.Örneğin Benedict Cumberbatch’ın Doctor Strange 2 öncesi Spider-Man’de mistik sanatların ustası olarak görüleceği biliniyor. Ayrıca, Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ın önceki Örümcek Adam’lar olarak gözükeceği, o filmlerde yer alan Electro ve Dr. Octopus gibi kötü adamlar ve hatta Daredevil olarak Charlie Cox’un ortaya çıkacağına dair haberler var.

- Reklam -

Şimdi gelen yeni bir iddia ise yine birçok hayranı sevindirecek türden. Sam Raimi’nin yönettiği ilk Spider-Man üçlemesinde Norman Osborn, diğer adıyla Green Goblin olarak gördüğümüz Willem Dafoe da karakteri ile bir kez daha dönüyor. Üstelik serinin ana kötüsü rolünde olacağı belirtiliyor.

Spider-Man: No Way Home Filminde 6 Düşman Yer Alacak

Spider-Man: No Way Home

Green Goblin, Örümcek Adam’ın çizgi romanlarında da en ünlü düşmanlarından biriydi. Her ne kadar ilk üçlemenin ilk filminde ölmüş olsa da, sonraki iki devam filminde de küçük roller ile katkıda bulundu. Ancak No Way Home’a geri dönüşünün ise çok daha büyük bir şekilde olduğu söyleniyor.

- Reklam -

Collider’dan Jeff Sneider hazırladığı podcast programında Green Goblin’in Spider-Man 3’nin ana kötü adamı olduğunu duyduğunu açıkladı. Üstelik bu bilginin doğruluğundan “oldukça emin” olduğunu da sözlerine ekledi. Green Goblin’in filmdeki altı kötü adamdan biri olduğunu ve filmin başlığının diğer boyutlardan eve dönüş yolu olmayan kötü adamlara bir gönderme olduğunu söyleyerek açıklamalarına devam etti.

Söz konusu bilgiler doğruysa hayranları oldukça aksiyon dolu ve yoğun bir film bekliyor demektir. Eğer tüm söylentiler doğru çıkarsa, şampiyonlar ligi gibi bir macera 17 Aralık 2021 tarihinde sinemalarda olacak.

Peki ya siz bu söylentinin gerçekleşme ihtimali konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

banksy kimdir hakkında bilgi

Gizemli Sokak Sanatçısı Banksy Hakkında 7 Gerçek

Peaky Blinder 6. Sezon Çekimleri Bitti Final

Peaky Blinders 6. Sezon Çekimleri Tamamlandı: Final Artık Çok Yakın