in

Spider-Man: No Way Home’un Süresi Ortaya Çıktı: Yeni Posterler Paylaşıldı

Spider-Man: No Way Home filminin merak edilen süresi ortaya çıktı. Ayrıca yeni Örümcek Adam filminin kötülerini gösteren bazı posterler paylaşıldı.

Spider-Man: No Way Home incelemesi
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man: No Way Home filminin süresi belli oldu. Yeni Örümcek Adam macerası için kötüleri gösteren birkaç poster daha paylaşıldı.

Çıkışına çok az bir süre kala, hayranların Örümcek Adam’ın Marvel Sinematik Evreni’ndeki üçüncü solo filmi hakkındaki merak ettiği bir sorunun cevabı daha ortaya çıktı. Hâlâ hakkında çeşitli spekülasyonlar yapılıyor olsa ve teoriler dolanıyor olsa da, bunların gerçek olup olmadığını öğrenmemiz iki haftadan daha az bir süre içerisinde, 17 Aralık 2021’de ortaya çıkacak.

Şimdi de Collider’in güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgiye göre Spider-Man: No Way Home filminin süresinin tam olarak ne olacağı ortaya çıktı. Sitenin iddiasına göre film, 150 dakikadan oluşacak. Bu da jenerikler dahil olmak üzere 2 saat 39 dakikalık bir filmin hayranları beklediğini gösteriyor. Yani MCU’daki en uzun süreli Örümcek Adam filmi kısa süre içerisinde beyaz perdedeki yerini almaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Karşılaştırma yapmak gerekirse 2017 yılında çıkan Tom Holland’lı ilk film olan Homecoming, 133 dakikalık (2 saat 13 dakika) bir süreye sahipti. Ardından 2019’da vizyona giren Far From Home ise 129 dakika (2 saat 9 dakika) süresine sahipti. Şimdi gelen üçüncü film ise açık ara farkla bu iki yapımdan çok daha uzun bir süreye sahip olacak.

Spider-Man: No Way Home Yeni Posterleri Filmin Kötülerine Işık Tutuyor

Tom Holland’ın daha önce verdiği bir söyleşide de belirttiği üzere bu film, diğer iki filmden çok daha şiddetli dövüş sahnelerine sahip olacak. Ayrıca söz konusu dövüş tarzları diğerlerinden farklı bir stilde ortaya çıkacak. Doctor Strange’in ve çoklu evrenlerin de olaya dahil olması ile diğer iki maceraya nazaran daha karanlık bir filmin hayranları beklediği en başından itibaren tahmin ediliyordu.

Filmin ortaya çıkan süresinin yanı sıra, Green Goblin, Doc Ock ve Electro’yu gösteren yeni posterler de paylaşıldı. Böylece hayranlar Doc Octopus’la birlikte diğer iki kötüye daha net bir bakış atma fırsatına erişebiliyorlar.

Spider-Man: No Way Home green goblin

- Reklam -

örümcek adam eve dönüş yok electro

Spider-Man: No Way Home doctor octopus

Spider-Man: No Way Home’un süresi hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Eğer teoriler doğru çıkarsa söz konusu süre her şeyi anlatmak için yeterli olacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Foundation 1. Sezon İncelemesi

Foundation 1. Sezon İncelemesi: Asimov’un Sosyopolitik Uzay Operası “Vakıf” Ekrana Nasıl Taşındı?

Türk Kadınlığı Üzerine - Selaâddin Âsım

Osmanlı’daki Kadın Algısına ve Toplumsal Cinsiyet Yapısına Odaklanan Eser 110 Yıl Sonra Latin Harflerinde