in ,

Spider-Man: No Way Home’un Merakla Beklenen İkinci Fragmanı Yayınlandı

Spider-Man: No Way Home filmi için yeni fragman geldi. Yeni Örümcek Adam filmi eski kötü karakterleri de beraberinde getiriyor.

Spider-Man: No Way Home Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man: No Way Home filmi için beklenen fragman sonunda yayınlandı. Marvel Sinematik Evreni’nin üçüncü Örümcek Adam filmi, çoklu evrenleri hayranlara sunmaya hazırlanıyor.

Hayranların heyecanla beklediği an gelip çattı. Uzun bir süredir beklenen Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filmi nihayet 16 Aralık 2021 tarihinde beyaz perdeye gelecek. Çıkışına bir ay kala, hayranlar üst üste farklı birçok teori peşinde koşarak yapımda kimlerin yer alacağı konusunda heyecanlı bir şekilde tartışmaya devam ediyorlar.

Hatırlanacağı üzere yapıma ait ilk fragman 24 Ağustos’ta paylaşılmıştı. Ancak fragman öncesi bir “sızdırma” olayı yaşanmış ve kötü bir görüntüyle de olsa fragmanın belli bir kısmı, maceranın çoklu evrenlerde geçeceği teorisini doğrulamıştı.

- Reklam -

Daha önce açıklanmış olsa da, ilk fragmanla birlikte Doctor Octopus, Green Goblin ve Electro’nun yapımda yer aldığı anlaşılmıştı. Ancak asıl bekleyiş Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ın olup olmayacağı ile ilgiliydi. Bununla birlikte Charlie Cox’un Daredevil’in de No Way Home’da yer alıp almayacağı merak konusuydu. Bahsedilen tüm oyuncuların önceki gece bir etkinlikte buluşmuş olmaları bu ihtimali daha da güçlendirdi. Peki yeni fragman hayranlara neler sunuyor?

Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Spider-Man: No Way Home – İkinci Fragman | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Yayınlanan yeni fragman ne yazık ki birçok farklı karakteri de görsel anlamda onaylasa da, çok daha fazlasını bekleyen hayranları hayal kırıklığına uğratmış gibi gözüküyor. Her ne kadar içerisinde verdiği bazı sahnelerle diğer iki Örümcek Adam’ın da seride yer alacağı neredeyse kesinleşmiş bile olsa, çıkışına bir aydan az bir süre kala hâlâ gizleniyor olması ve doğrudan bir görüntü verilmemesi akıllarda soru işareti bırakıyor.

Yeni fragman Lizard, Sandman ve Electro’yu daha net şekilde gösterirken ve Green Goblin’i daha net bir şekilde sunarken, karakteri canlandıracak ismin Willem Dafoe olup olmadığı hâlâ gizemini koruyor. Bazı sahneler doğrudan diğer iki Örümcek Adama atıfta bulunsa da, fragmanlarda görünmüyor oluşları filmde de çok az sahnelere sahip olacakları teorisini ortaya koyuyor.

Spider-Man: No Way Home’un yeni fragmanını sizler nasıl buldunuz? Tahminleriniz doğru çıktı mı? Filmle ilgili teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Bence Spiderman serisinin en iyi yapımı olacak. Marvel yapımlarını Avengers serisi dışında sadece evde izlemeyi tercih ederdim. Sanırım bu sefer sinemada izleyeceğim.

  2. Avatar for GKS GKS dedi ki:

    Geçen gün Shang-chi’yi izledim ve hiç beğenmedim çoğunluğun aksine. Uzun zamandır zaten Avengers sonrası uzaklaşmış hissediyordum Marvel filmlerine. Altın vuruş yaptı diyordum bu film de bu isteksizliğime. Bu fragmanı görünce ilk defa Thanos sonrası bir yapıma heyecanlandığımı farkettim. Umarım güzel olur. Ben de sinemada izleyebilirim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

sezai karakoç ölüm

Sezai Karakoç Yaşamını Yitirdi: Ünlü Şair 88 Yaşında Aramızdan Ayrıldı

Harry Potter Reunion Oyuncular 20th Anniversary: Return to Hogwarts

Harry Potter Oyuncuları Özel Bir Bölüm için Yıllar Sonra Bir Araya Geliyor