in

Yeni Örümcek Adam Filminin Adı “Spider-Man: No Way Home” Oldu

Spider-Man: No Way Home, Örümcek Adam 3’ün resmi adı oldu. Heyecanla beklenen yeni maceranın ismi kısa bir video eşliğinde duyuruldu.

Spider-Man: No Way Home Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Örümcek Adam filmi nihayet resmi bir ada sahip. Heyecanla beklenen maceranın ismi Spider-Man: No Way Home olarak duyuruldu! Yapım aralık ayında vizyonda olacak.

Marvel Stüdyoları ve Sony Pictures’ın mahallemizin kahramanıyla ilgili işbirliği, 2015’te başladığından bu yana uzun bir yol kat etti. İlk defa Captain America: Civil War filminde gözüken Tom Holland, o zamandan beri her yıl en az bir MCU filminde yer aldı. Oyuncunun Peter Parker rolü ile Marvel Sinematik Evreni’nde iki solo filmin yanı sıra iki Avengers projesi de var. Şimdi, karakter başka bir bağımsız maceraya atılacak.

Şu an için Spider-Man 3’nin detayları hakkında pek bir şey bilinmiyor. Ancak MCU’nun dördüncü aşamasının en ilginç projelerden biri olarak şekilleniyor gibi görünüyor. Başrol Tom Holland ve filmin tüm kadrosu yeni maceranın senaryosu konusunda sessiz kalmaya devam ediyor. Şu anda çekimler devam ediyor.

- Reklam -

Çok kısa bir süre önce film içi yeni görseller paylaşıldı. Tom Holland, Zendaya ve Jacob Batalon tarafından paylaşılan görsellerde Peter Parker, Michelle ve Ned Leeds karakterleri gözüküyordu. Üstelik filmin yeni adı ile ilgili paylaştıkları görsellerde bazı tahminlerde bulundular. Yeni maceranın alt başlığı konusunda kafaları iyice karıştıran bu paylaşımlar sonrası hayranlar neler olacağını beklemeye başladı. Neyse ki bu durum uzun sürmedi.

Sonunda Spider-Man 3 resmi bir ada kavuştu: No Way Home, Türkçe çevirisi ile Eve Dönüş Yok.

Spider-Man: No Way Home İsim Duyuru Videosu | İZLE

Spider-Man: No Way Home duyuru videosunda, Phone Home, Home Slice ve Homewrecker gibi filmin yıldızlarının paylaştığı sahte başlıklara da atıfta bulunuyor. Ayrıca Tom Holland’ın istemsiz verdiği spoiler’lara da bir gönderme yapılıyor.

Yönetmen Jon Watts’ın odasından çıkan oyuncu, bir kez daha gerçek olmayan bir isim aldığını söylüyor. Oyuncu yönetmenin neden filmin resmi adını kendisine söylemediğini merak ediyor. Jacob Batalon ise bununun nedeninin çok açık olduğunu, çünkü ağzında bakla ıslanmadığını belirtiyor. Hemen ardından ise bir yazı tahtasında resmi adı biraz da esprili bir şekilde görüyoruz.

Kısa sürede on binlerce paylaşım alan resmi duyuru videosu ile hayranlar şimdiden heyecanlanmış gözüküyor. Peki ya siz?

Örümcek Adam 3’ün resmi olarak açıklanan yeni adını sizler nasıl buldunuz? Sizce seriye yaraşır bir isim mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Perseverance Paraşüt Gizli Kod Mars Nasa

Mars Kâşifi Perseverance’ın Paraşütündeki Gizli Desenin Anlamı Çözüldü

Henry Cavill Mass Effect Uyarlaması Dizi Film

Henry Cavill, Yeni Mass Effect Uyarlamasını Sızdırmış Olabilir