in ,

Chris Hemsworth’lü Yeni Netflix Filmi “Spiderhead”den İlk Fragman Yayınlandı

Spiderhead fragmanı yayınlandı. George Saunders’in öyküsünden uyarlanan yeni Netflix filminin başrolünde Chris Hemsworth yer alıyor.

Spiderhead Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Spiderhead fragmanı yayınlandı. Başrolünde Chris Hemsworth’ün yer aldığı yeni Netflix filmi, yazar George Saunders’ın “Escape From Spiderhead” adlı kısa öyküsünden uyarlandı.

Hemsworth yakında çıkacak olan Thor: Love and Thunder, Extraction 2 ve 2015 yapımı Mad Max: Fury Road’un spin-off’u olan Furiosa filmlerinde yer alacak. Fakat tüm bunlardan önce, Arafta, Aralığın Onu, İçSavaşDiyarı Feci Düşüşte ve Tilki 8 gibi eserleriyle tanınan George Saunders’ın kısa bir öyküsüne dayanan bilimkurgu gerilim filmi Spiderhead ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Deadpool yazarları Rhett Reese ve Paul Wernick tarafından senaryolaştıran filmin yönetmenliğini, yakında çıkacak olan Top Gun: Maverick’i de yöneten Joseph Kosinski üstleniyor. Hemsworth, tesisin büyüleyici ama gizemli gözetmeni Steve Abnesti’yi canlandırırken, Miles Teller ve Jurnee Smollett ise Abnesti’nin deneylerine konu olan mahkumlar Jeff ve Lizzy’yi oynayacak.

- Reklam -

Spiderhead, gözlerden uzak bir ada yerleşkesinde duygu değiştiren ilaçlarla yapılan tıbbi deneylere katılarak cezalarının düşürülmesini seçen iki mahkumun hikâyesini konu ediniyor. Gerilim filmi ilk olarak yılın başlarında Netflix’in 2022 Filmleri fragmanının bir parçası olarak gösterildi ve tanıtım görüntüleri o zamandan beri Hemsworth’ün Spiderhead karakteri ile Teller ve Smollett’in karakterleri arasındaki gizemli dinamiği ele aldı. Ancak sonunda, film hakkında daha detaylı görüntüleri içeren resmi fragman paylaşıldı.

Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Spiderhead Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayın.)

“Geçmişleriyle boğuşan iki mahkûm (Miles Teller ve Jurnee Smollett) cezaevinde bir bağ kurar. Üstelik kaldıkları son teknoloji cezaevini yöneten vizyoner bir dâhi (Chris Hemsworth), zihinde değişikliklere yol açan ilaçlarla mahkûmlar üzerinde deneyler yapmaktadır. Yönetmenliğini Joseph Kosinski’nin (Top Gun: Maverick, Tron Efsanesi) üstlendiği film, George Saunders’ın The New Yorker’da yayımlanan “Escape From Spiderhead” adlı kısa öyküsünden uyarlandı.”

- Reklam -

Yayınlanan resmi fragman, Steve Abnesti’nin izole araştırma tesisi Spiderhead’ün karanlık tarafını gösteriyor ve Teller ile Smollett’in karakterlerinin maruz kaldığı bazı garip deneylere ilk bakış sunuyor. İlk başta, bu deneyler doğası gereği hafif olsa da, kısa süre sonra Jeff ve Lizzy için özgür iradenin sınırlarını zorlamaya başlıyorlar.

Filmlerinde daha çok kahraman karakterleri oynamasıyla bilinen Hemsworth, Spiderhead’de karanlık bir tarafta yer alıyor gibi gözüküyor. Canlandırdığı karakter her ne kadar deneylerinin “dünyayı daha iyi bir yer haline getirdiğini” iddia etse de, görüntüler tesiste işlerin çok ters gittiğini, bir sahnede cam bir pencereye kan bulaşmış olduğunu ve Abnesti’nin hastalarına karşı giderek daha şiddetli hale geldiğini gösteriyor.

Yeni Netflix filmi, 17 Haziran 2022 tarihinde yayında olacak.

Spiderhead’ün yayınlanan yeni fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Teslimat Robotu ormanda yolunu kaybetti

‘Hüzünlü’ Teslimat Robotu Ormanda Yolunu Kaybedince Gündem Oldu

Johnny Depp, Amber Heard'ün Gözlerine Neden Bakmıyor?

Johnny Depp’in Avukatı, Oyuncunun Amber Heard’ün Gözlerinin İçine Bakmaktan Neden Kaçındığını Açıkladı