in

2000’lerin Unutulmaz Film Serilerinden “Spy Kids” Geri Dönüyor

Spy Kids geri dönüyor. Netflix’te yayınlanacak olan yeni filmin başında orijinal serinin yaratıcısı olan Robert Rodriguez yer alıyor.

Spy Kids Netflix ile Geri Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Spy Kids film serisi yeni maceraları ile geri dönüyor. Netflix ile geri gelecek olan projenin başında, orijinal serinin de yaratıcısı olan Robert Rodriguez yer alıyor.

İlk olarak 2001’de Robert Rodriguez tarafından geliştirilen yapım, ebeveynlerinin çalıştığı bir casusluk ajansıyla yolları kesişen iki kardeşin maceralarını konu alıyor. Dünyayı kurtardıktan sonra iki kardeş, genç ajanlara adadıkları bir departman kuruyorlar. Maceranın devamını işleyen yapımlarsa 2002’de vizyona giren Spy Kids 2: Island of Lost Dreams ve 2003’te çıkan Spy Kids 3-D: Game Over. Robert Rodriguez, bu üç film dahil olmak üzere 2011’de seyirciyle buluşan Spy Kids: All the Time in the World yeniden yapımını da yazıp yönetti. Çılgın Çocuklar serisinin filmleri pek de olumlu eleştiriler almamış olsa da serinin 550 milyon dolardan daha yüksek bir gişe hasılatı getirdiği göz önünde bulundurulduğunda başarısız olduğunu söylemek zor.

Aslında yeni bir maceranın geleceği ilk olarak Ocak 2021’de duyurulmuş ve serinin hayranları arasında büyük bir sevinç yaratmıştı. Fakat o zamandan itibaren projeden herhangi bir ilerleme olmamıştı. Netflix tarafından paylaşılan son habere göre Rodriguez yalnızca yönetmen olarak değil, projenin yazarı ve yapımcısı olarak da geri dönüyor.

- Reklam -

Yeni Spy Kids Filmi Çıkış Tarihi Henüz Açıklanmadı

Spy Kids Netflix ile Geri Dönüyor

Beklenen film dışında Netflix üzerinden Spy Kids: Mission Critical isimli bir animasyon serisine ulaşmak mümkün. Seri ayrıca Latin kültürel unsurlarını bünyesinde barındırmasıyla da adından söz ettirmişti. Rodriguez, kendi kültüründen ilham alarak seriye bu unsurları katmayı başarmış bir yönetmen. Aynı unsurların yeni filmde de yer alıp almayacağı merak ediliyor.

- Reklam -

Spy Kids‘in yeni uyarlamasının konusu hakkında henüz bir bilgi paylaşılmış değil. Fakat serinin tüm ana yapımları, çocuk ajanların kötü bir karakteri yenme macerası üzerine kuruluydu. Dolayısıyla yeniden yapımın da aynı formülü izleyeceği ve yetişkin olduklarını kanıtlamaya çalışan çocukların peşinden gideceği konuşuluyor. Ayrıca yeniden yapım için açıklanan bir çıkış tarihi de mevcut değil. Yeniden yapım Netflix, Skydance ve Spyglass Media şirketleri tarafından geliştiriliyor.

Spy Kids yeniden yapımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni film, eskisine sadık kalarak aynı yolu mu izleyecek yoksa seriye yeni bir soluk mu getirecek? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

My Life in Hitler's Germany incelemesi

Hitler’in Almanyası’ndaki Hayatım: Bir Belgeselin Düşündürdükleri

yamyamlık tarihi köken

Yamyamlığın Kökeni Tahmin Edilenden Milyonlarca Yıl Öncesine Dayanıyor